|
Nu esti logat.
Iritatie vaginala?#1 2011-01-21 17:40:02
Iritatie vaginala?Hey,am si eu o problema.Acum vreo 8-9 zile am observat simptome specifice candidozei (cu scurgeri,roseata).Am mai avut asta acum vreo cateva luni si mi'a trecut cu nistatina.Am luat vreo 5-6 zile nistatina si nimic.De vreo 3-4 zile am observat ca s'a inrosit foarte tare zona de la intrarea vaginala.am incercat si canesten,dar tot nimic,iar acum am inceput sa am usturimi la spalat sau atingere.Inca am scurgerile specifice candidozei (abundente,alb-galbui) si pielea pare putin uscata.Este vineri si nu gasesc niciun ginecolog.Trebuie sa astept pana luni,asa ca va intreb cum as putea tine chestia asta sub control vreo 2 zile.chestii naturiste,ceaiuri,comprese,orice.Va rog sa va dati cu parerea. Offline #2 2011-01-21 17:52:19
Re: Iritatie vaginala?poti lua Bioclin gel de la farmacie, te ajuta sa mai calmezi iritatia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|