homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata dupa moarte-3

#39 2007-07-10 13:07:02

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Viata dupa moarte

vai Doamne....eu daca mai citesc multe chestii de genul asta nu mai dorm la noapte neutral

Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-07-10 13:07:10)

expect the worst , hope for the best!

#40 2007-07-10 15:41:19

dulcik21
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-29

Acum 1 an mi-a murit mama si bunica (la interval de 1 luna si jumatate)... Am pierdut cele mai dragi fiinte din viata mea. Nu mi-e frica de moarte...chiar mi-am dorit sa mor...sa simt si eu ce au simtit ele... Am incercat sa ma sinucid...a fost o perioada groaznica din viata mea. Daca nu il aveam pe puiu langa mine, acum nu as mai fost in fata calculatorului sa va scriu toate astea. Cred in Dumnezeu, in viata de dupa moarte...chiar daca atunci cand s-au intamplat toate astea am refuzat sa mai cred. Asta pentru ca stateam in genunchi in fiecare noapte si ma rugam sa-mi faca bine mama. Si cel mai trist...mi-a luat-o in ziua cand implineam 20 de ani. Dar...viata merge inainte... Stiu ca sunt amandoua undeva acolo sus si au grija de mine...

Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!  smile

#41 2007-07-10 15:46:10

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

dulcik21... poate de acolo de sus, de unde sunt ele, pot sa aiba grija de tine si sa vegheze asupra ta mai bine smile tu ai grija de viata ta, ca sa le faci mandre de tine!

Just like a tattoo
I'll always have you...

#42 2007-07-10 16:57:46

dulcik21
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-29

Stiu ca sunt mandre de mine...si ca vegheaza asupra mea. Tocmai de-asta incerc in fiecare zi sa nu le dezamagesc... smile Mersi frumos pentru incurajari, Ivy puss

Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!  smile

#43 2007-07-10 21:46:01

miss_dolce
Vizitator

Imi pare f rau dulcik21..........oricum important este ca ai trecut peste si ca ai o viata inainte.Oricum esti o fata f puternica ca ai reusit sa treci peste.Eu nu stiu daca reuseam sad

Publicitate

loading...

#44 2011-01-21 17:24:26

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Eu cred ca raiul si iadul sunt pe pamant. Cred in karma, cred ca absolut tot ceea ce faci in viata asta se intoarce impotriva ta sau spre binele tau. Cred in vieti anterioare, cred ca fiecae avem de invatat o lectie aici pe pamant, ca avem o misiune. Eu mi-am pierdut tatal, e groaznic ca nu-l mai pot auzi niciodata. Sunt oameni care imi spun "e acolo sus si are grija de tine". Nu cred in chestiile astea, nu cred ca dupa o viata pe pamant, vei sa pur si simplu in "cer" sau te vei chinui o infinitate in iad.
"Pentru a ?nţelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda ?n cartea sa, "Raja Yoga", foloseşte exemplul unei pietre aruncată ?n vid (unde forţa gravitaţională a planetelor nu există). Orice piatră arunci ?n acest mediu se va ?ntoarce ?n cele din urmă la tine, cu un moment (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. ?n acelaşi fel, orice acţiune se ?ntoarce ?n cele din urmă, egal şi in aceeaşi formă, la cel care a iniţiat-o."

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#45 2011-01-21 17:25:43

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

si eu cred in faptul ca what goes around comes around ..fara nici un dubiu supa

#46 2011-01-21 17:40:19

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu sper ca reincarnarea sa nu existe, mi-e frica pur si simplu sa ma gandesc ca mor si ma trezesc intr-o alta lume, o alta viata..cine stie cum e viata aia, poate ma trezesc in africa .. sau in irak. sper ca daca mor, moarta sa raman. si cred in fatalitate.. am impresia ca daca iti este menit sa faci ceva, sa realizezi sau chiar sa nu realizezi ceva, indiferent cm vei ocoli acel lucru, tot te va ajunge din urma.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#47 2011-01-21 18:29:47

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

coraline a scris:

eu sper ca reincarnarea sa nu existe, mi-e frica pur si simplu sa ma gandesc ca mor si ma trezesc intr-o alta lume, o alta viata..cine stie cum e viata aia, poate ma trezesc in africa .. sau in irak. sper ca daca mor, moarta sa raman. si cred in fatalitate.. am impresia ca daca iti este menit sa faci ceva, sa realizezi sau chiar sa nu realizezi ceva, indiferent cm vei ocoli acel lucru, tot te va ajunge din urma.

experimentat pe propria piele supa zici ca m-am nascut gps in frunte...urmez un curs pe care oricat l-am ocolit tot acolo am ajuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.