homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervugid

#1 2011-01-21 15:25:27

bibi111
New member
Inregistrat: 2011-01-21

Cervugid

buna.
mi-a fost recomandat cervugid pentru o infectie vaginala.
stiu ca tratamentul dureaza 12 zile, si ca este total interzis sa intretin relaxii sexuale (cu prezervativ, pentru ca interactioneaza cu latexul si pot ramane insarcinata) in aceste 12 zile, dar avand in vedere faptul ca eu cand fac tratament cu ovule, ovulul se elimina foaaarte greu, gen, uneori si a 2a zi la pranz inca e acolo aproape intact, practic inseamna ca nu am voie sa intretin relatii sexuale nici atunci, nu?
pentru ca prietenul meu pleaca fix in 13 zile, in germania pt 2 luni, si daca as incepe sa fac astazi tratamentul, .. as avea o zi la dispozitie, dar daca ovulul e inca acolo... nu putem face sex.
Iar daca nu iau tratamentul, am arsuri si dureri in timpul contactului sexual, datorita infectiei.
Ce-i de facut?

Ultima oara a fost editat de bibi111 (2011-01-21 15:26:43)

#2 2011-01-21 15:48:08

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: Cervugid

E cam dificila situatia, in primul rand pentru ca, atata timp cat ai acea infectie, nu e bine pt sanatatea ta sa faci sex(chiar tu spui ca te doare) si nici nu prea ai cum din cz ovulelor si prezervativului..Mie mi se pare ciudat ca nu se elimina acel ovul, am facut si eu tratament tot cu cervugid, tot pt ceva de genul si mie mi se elimina parca prea repede daca nu stateam intinsa lol Adica se topea imediat..Deci ori faceti sex astazi, si incepi tratamentul maine(desi te va ustura), ori incepi de azi si faci in ultima zi si ajuti ovulul ala sa se elimine mai repede(stai mai mult in picioare, poate merge). Desi nu stiu cat de rau ar putea afecta niste resturi de ovul un prezervativ, asta chiar n-am idee.

#3 2011-01-21 16:05:14

bibi111
New member

V's bunny a scris:

E cam dificila situatia, in primul rand pentru ca, atata timp cat ai acea infectie, nu e bine pt sanatatea ta sa faci sex(chiar tu spui ca te doare) si nici nu prea ai cum din cz ovulelor si prezervativului..Mie mi se pare ciudat ca nu se elimina acel ovul, am facut si eu tratament tot cu cervugid, tot pt ceva de genul si mie mi se elimina parca prea repede daca nu stateam intinsa lol Adica se topea imediat..Deci ori faceti sex astazi, si incepi tratamentul maine(desi te va ustura), ori incepi de azi si faci in ultima zi si ajuti ovulul ala sa se elimine mai repede(stai mai mult in picioare, poate merge). Desi nu stiu cat de rau ar putea afecta niste resturi de ovul un prezervativ, asta chiar n-am idee.

da, astea sunt singurele optiuni care mi-au venit si mie..
dar astazi nu facem, pt ca ma ustura si nu vreau eu  rotfl si nici el nu vrea ca stie ca ma doare, cat despre ultima zi.. nu prea vreau sa ma risc. pentru ca stiu ca ovulele afecteaza latex-ul si nu vreau sa existe vreo sansa de bebe  sad deci cred ca nu mai facem nimic.  grater

#4 2011-01-21 17:11:28

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Ei, faceti si voi alte alea, se gaseste lol sau in ultima zi, daca arde si arde, faci niste spalaturi cu irigatorul, asa se elimina tot.

Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-01-21 17:12:44)

#5 2011-01-21 18:48:37

bibi111
New member

V's bunny a scris:

Ei, faceti si voi alte alea, se gaseste lol sau in ultima zi, daca arde si arde, faci niste spalaturi cu irigatorul, asa se elimina tot.

da..
dar m-am hotarat sa astept si sa fac tratamentul dupa ce pleaca si sa "fac un sacrificiu".
stiu ca fac o greseala dar e singura optiune care imi surade cat de putin.
mersi pentru raspunsuri  majoreta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.