homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Complicatii ale intreruperii de sarcina

#1 2011-01-21 15:56:09

zRox
Membru
Inregistrat: 2011-01-21

Complicatii ale intreruperii de sarcina

Buna, dupa multe cautari pe net, citit pareri, poate gasesc catusi de putin linistea aici(sper sa nu fiu prea mult "aratata cu degetul" cu toate ca o merit). Recent am trecut peste o intrerupere de sarcina, o decizie greu de luat dar necesara din mai multe motive.. au trecut 10 zile de atunci ,pshic sunt la paman sunt sprijinita dar e greu. Problemele au aparut din cauza uterului meu stramb arata ca un balon sufocat din aceasta cauza eleimin foarte greu resturile ,si a fost nevoie de o a 2 a aspiratie la o zi dupa ca tot mai ramasese..nici asta nu a fost deajuns...dar din fericire in weekend am eliminat mai multe cheaguri cu multe dureri. am fost la control luni mi a facut  ecografia iar medicul mi a spus ca arata foarte bine fata de ce a fost. Care e nelinistea mea: inca mai elimin o scurgere maronie cand mai inchisa cand mai spre ros (mentionez ca doctorul mi a spus ca e normal) dar eu sunt foarte inrijorata, nu am mai gasit pe nimeni concret cu problema asta .Am treminat tratamentul cu doxacilina si iau novynette, dureri nu mai am ...dar sunt ingrijorata...va rog sama ajutati cu un sfat ceva. va multumesc

#2 2011-01-21 15:58:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Complicatii ale intreruperii de sarcina

sa nu care cumva sa fie si spotting din cauza AC, mai ales ca si medicul a zis ca e normal...
mai asteapta pareri

#3 2011-01-21 20:02:46

zRox
Membru
Inregistrat: 2011-01-21

Re: Complicatii ale intreruperii de sarcina

Astept cu nerabdare...sper sa fie spotting...inafara de asta(daca e) n am alte simptome secundare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.