|
Nu esti logat.
Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?#1 2007-11-03 15:20:52
Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?am fost la ginecolog pentru o infectie si mi-a prescris 6 ovule POLYGYNAX,adica 6 zile , 8 pastile advil si inainte de ovule mi-a zis sa ma spal cu TANTRUM ROSA. Offline #2 2007-11-03 15:41:09
Re: Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?dracoaica, sterge celalalt subiect, e destul sa postezi intr-un singur loc si sa ai putina rabdare. Fetele vor raspunde imediat ce stie cineva sa dea un raspuns. Rabdare "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-11-03 15:45:23
Re: Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?ok, ma scuzati... faza e ca am citit destule postari despre ce ma intereseaza, dar tot nu mi-am fosrmat o parere clara Offline #4 2007-11-03 16:02:17
Re: Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?multmuesc mult....dar ideea era cum se fac totusi spalaturile, fara a nu fi nevoita sa imi cumpar irigator( vorba aia, eleva, buget redus-alocatia de 25 lei pe luna:P ) si de dimineatza mai curg ovulele? Offline #5 2007-11-03 16:41:20
Re: Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?merci inca o data..si o ultima intrebare: doctoritza totusi nu mi-a spus ce boala am... analizand un pic tratamentul, imi poti spune despre ce este vorba? Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-03 16:46:22
Re: Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?pe reteta nu scrie diagnosticul? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-11-03 17:17:26
Re: Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?m-am chinuit sa citesc..si cred ca scrie vaginita, alta boala nu are cum... alta intrebare ar fi: boala asta se transmise sexual? poate avea alte forme la partener- nu vreau sa ma simt vinovata si va rog frumos sa ma scuzati ca pun atatea intrebari, dar doctoritza mi-a dat numai reteta, m-a expediat repede... Offline #8 2007-11-03 17:41:05
Re: Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?se transmite sexual fgreu...stai linistita...dar e bine sa ia si el ceva pastilute...ca sa nu ti de a inapoi dupa ce tu te vindeci... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-11-03 17:42:17) happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-11-03 17:48:52
Re: Tratament fara indicatii.. ma poate ajuta cineva?sa dea dumnezeu sa am tratez acum.... [-o< Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|