homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie ciudata

#1 2011-01-18 14:02:03

tania23
New member
Inregistrat: 2010-10-28

Menstruatie ciudata

Buna ziua. Am o problema pe care n-am mai intampinat-o pana acum si nu stiu ce ar putea fi. Ieri mi-a venit menstruatia,ma durea extraordinar de rau burta si spatele si ovarele,am luat un No spa. Pe seara am constatat ca aveam doar 3-4 picaturi de menstra. Azi dimineata nu mai aveam nimic, nici acum nu am, nu mai curge,nu ma mai doare nimic de parca nici nu sunt in perioada "aceea".De obicei, in primele 2 zile de menstruatie era un flux mai abundent apoi inca 3 zile se reducea treptat. Precizez ca am facut 10 fiole injectabile de cefotaxom(parca asa se numeste) pt o infectie recidivanta cu E.coli de care nu mai scap. Stie cineva de la ce poate fi asa menstruatia?Sa fie vreo problema hormonala?Sau de la antibioticu injectabil?

#2 2011-01-20 19:06:22

Nicoletabby
Membru
Inregistrat: 2011-01-20

Re: Menstruatie ciudata

Buna ..am si eu intrebare ...de ce am scurgerii maronii?sad...big_smilebig_smilebig_smile Iau melleva 35 de 10 luni si in pauza de 7 zile care se face intre blistere ar fi trebuit ca menstra sa apara in a 3-4 zi dar la mine apare numai in a 5-6 zi...in ultima luna a aparut in a 7 zi ...in cea de-a 8 am inceput urmatorul blister, ma tinut ciclul normal 4-5 zile iar in urmatoarele zile, adica pana acum cand trebuie sa fac iar pauza...am avut niste scurgerii maronii adica nu stiu ce sa zic...si umpic de sange dar ff putin..grater(( a mai pati-o cineva ??plzzz CREDE-TI CA ESTE CEVA GRAV?sad

#3 2011-01-20 19:09:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, e spotting, vezi daca se repeta si luna viitoare mergi la medic, s-ar putea sa fie nevoie sa le schimbi

#4 2011-01-21 23:13:34

Lacrimioara150
New member
Inregistrat: 2011-01-21

ibuprofenul scade cantitatea menstruatiei .... dar nu cred ca e cazul tau ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.