|
Nu esti logat.
E posibil sa fiu insarcinata?#1 2011-01-21 15:22:18
e posibil sa fiu insarcinata?de ceva vreme iau anticonceptionale yaz,prescrise de medic,nu am nici un fel de reactii adverse,am avut spotting cateva zile dupa administrarea primelor pastilute dar in rest a fost ok... le am administrat la aceiasi ora,in fiecare zi,nu am uitat niciuna,la sfarsitul primul blister mi a venit menstruatia dar in cantitati mai mici decat de inainte de sa iau anticonceptionale si mai putine zile...acuma sunt la sfarsitul celui de al doilea blister....asa vrea sa va intreb e posibil sa fiu insarcinata daca am avut mai multe contacte in aceiasi zi si a lasat in mine...? Offline #2 2011-01-21 15:24:11
Re: e posibil sa fiu insarcinata?Faptul ca menstra ta a durat mai putin si a venit in cantitate mai mica e un efect al pastilelor, nu e nimic anormal. Daca le iei corect nu ramai insarcinata. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2011-01-21 15:31:20
Re: e posibil sa fiu insarcinata?multumesc pt raspuns,e pentru prima daca cand iau anticonceptionale si sunt foarte panicata!! Offline #4 2011-01-21 15:35:34
Re: e posibil sa fiu insarcinata?N-ai pentru ce. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2011-01-21 18:47:01
Re: e posibil sa fiu insarcinata?Aceasi problema o am si eu..si sunt destul e derutata. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-22 09:36:20
Re: e posibil sa fiu insarcinata?Nu.Menstruatia se reduce din cauza pastilelor.Atat timp cat le iei corect nu ai dc sa-ti faci griji. Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|