|
Nu esti logat.
Derutata si ingrijorata#1 2007-10-30 11:55:36
derutata si ingrijoratanici urma de menstra...nici acum. sunt extra ingrijorata, credeti ca daca poate fi sarcina? n-am nici un simptom (pofta de mancare, greturi matinale. somnolenta). doar sanii m-au durut vreo cateva zile. Luni am luat ultima pastila din folie, si renunt sa mai incep alta folie asa cum m-ati sfatuit. daca ar fi sa calculez scurgerea aceea foarte usoara de sange pe protej slip , a fost in jur de 26 septembrie....pan acum trebuia sa vina mestra. ce fac? va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri. la doctor e asa aglomerat ca mai am de asteptat 1 spatmana pana la consult Ultima oara a fost editat de samy (2007-11-02 17:06:58) Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #2 2007-10-30 11:57:11
Re: derutata si ingrijorataacum iei ac sau nu?...nu se prea intelege ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #3 2007-10-30 11:57:46
Re: derutata si ingrijoratadeci in pauze nu ti a mai venit menstra? happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-10-30 12:00:27
Re: derutata si ingrijorataacum iau in continuare anticonceptionale, la sfatul medicului. da deci nu mi-a venit in pauza dintre folii si ieri am terminat alta Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #5 2007-10-30 12:01:26
Re: derutata si ingrijoratastai sa vezi ce se intampla in pauza asta...daca tot nu apare mergi la medic sa ti schimbe pilulele... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-30 12:03:23
Re: derutata si ingrijoratamultumesc pentru promptitudinea raspunsurilor voastre. doctorul oricum o sa-l vizitez daca nu vine nici saptamana asta. ingrrijorarea mea e sa nu fiu insarcinata Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #7 2007-10-30 12:07:00
Re: derutata si ingrijoratatre sa va mai spun ca pana la data la care trebuia sa-mi vina, am avut 3 zile o scurgere foarte foarte usoara de sange, insotite de dureri de burta si de spate Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #8 2007-10-30 12:51:40
Re: derutata si ingrijoratadragele mele va multumesc pentru raspunsurile voastre, sincer ma felicit ca v-am scris si ca pot vorbi asa dechis cu voi. va voi tine la curent cu starea mea Ultima oara a fost editat de samy (2007-10-30 15:03:59) Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #9 2007-10-30 12:54:36
Re: derutata si ingrijoratanu avem de unde sa stim... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #10 2007-10-30 12:56:02
Re: derutata si ingrijoratain primul rand editeaza mesajele...acea scurgere ai avut o in pauza? happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-10-30 13:23:20
Re: derutata si ingrijorataeu zic sa mergi la dr sa iti dea ceva sa iti vina menstra,sau daca nu,ma fa o pauza la pastle! Offline #12 2007-10-30 14:43:20
Re: derutata si ingrijoratasamy...scurgerea aceea despre care vorbesti a fost menstruatia ta...oricum, menstruatia poate sa dispara cind iei pastile, mai ales cind iei din cele cu putini estrogeni, cum iei tu...de regula schimbarea pastilelor(eventual dupa o pauza de o luna) rezolva problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-11-02 17:19:54
Re: derutata si ingrijoratanici urma de menstra...nici acum. sunt extra ingrijorata, credeti ca daca poate fi sarcina? n-am nici un simptom (pofta de mancare, greturi matinale. somnolenta). doar sanii m-au durut vreo cateva zile. Luni am luat ultima pastila din folie, si renunt sa mai incep alta folie asa cum m-ati sfatuit. daca ar fi sa calculez scurgerea aceea foarte usoara de sange pe protej slip , a fost in jur de 26 septembrie....pan acum trebuia sa vina mestra. ce fac? va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri. la doctor e asa aglomerat ca mai am de asteptat 1 spatmana pana la consult Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #14 2007-11-02 17:22:12
Re: derutata si ingrijoratade ce ai reluat mesajul? doctoressa ti-a raspuns ca scurgerea aceea de sange de 3 zile a fost menstruatie. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #15 2007-11-02 17:22:30
Re: derutata si ingrijoratadeci esti in a 4 zi de pauza...mai asteapta...daca nu apare pana in a 7 zi fa un test de sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-11-03 20:09:09
Re: derutata si ingrijoratam-am linistit, azi dimineata s-a intamplat evenimentul (menstra). va multumesc inca o data Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|