|
Nu esti logat.
Poate Jeanine sa duca la caderea parului?#1 2011-01-21 08:19:12
Poate Jeanine sa duca la caderea parului?Buna, Offline #2 2011-01-21 10:26:50
Re: Poate Jeanine sa duca la caderea parului?mie mi se pare mai plauzibil sa cada mai mult dupa ce le lasi decat in timp ce le iei. se spune ca estrogenul face parul frumos; de aceea gravidele au parul mai frumos pe perioada sarcinii, iar dupa nastere se confrunta cu caderea parului. cred ca greseala a fost la inceput, cand ai inceput sa le iei. atunci s-a produs o schimbare in organism. parul tau era obisnuit cu cantitatile naturale de hormoni si probabil a fost dat peste cap de noile valori. cu un medic de planning ai incercat sa discuti? poate cu o schimbare a anticonceptionalelor s-ar rezolva problema. oricum, nu-i o solutie sa iei toata viata jeanine, de teama ca odata ce le intrerupi iti va cadea mai tare parul. Offline #3 2011-01-22 19:06:17
Re: Poate Jeanine sa duca la caderea parului?Janine are in compozitia un progestativ cu efect antitestosteronic destul de insemnat...stiu ca testosteronul e hormon masculin insa exista in mod fiziologic o secretie de testosteron si in organismul femeii(NU LIPSITA DE SENS).Contraceptivele cu efect antitestosteronic puternic nu stopeaza secretia asta de testosteron ci blocheaza receptorii lor in periferie...la barbat, testosteronul e responsabil de faptul ca el cheleste(in sensul ca un barbat mai bine impregnat testosteronic e mai expus acestui fenomen)....personal as spune deci ca nu vad de ce ar fi jeanine implicat in faptul ca pierzi par...din nefericire nu pot zice nici ca nu e implicat de aceea cred ca o solutie potrivita ar fi sa il schimbi(dupa o discutie cu un medic de planning) si nu sa il opresti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|