homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mica pauza...o mare nelamurire

#1 2011-01-22 03:30:20

lovely89
Membru
Inregistrat: 2011-01-22

O mica pauza...o mare nelamurire

Ciao! eu am o nelamurire...am hotarat sa renunt la anticonceptionale pentru ca nu mai aveam o viata sexuala activa..in data de 3 mi s-a termiat pima menstruatie fara anticonceptionale iar in data de 20 a inceput din nou, din cauza ca am inceput o noua relatie,am inceput sa iau din nou anticonceptionale(mercilon),doar ca in data de 21 nu am mai aveut aproape nici o scurgere...e "safe" sa  intretin relatii sexuale neprotejate?sa fi fost in data de 20 o simpla scurgere?chiar daca am avut  toate simptomele unei mensturatii normale?e ok ca le-am  inceput din nou? va rog sa-mi raspunde-ti:)   MULTUMIRI ANTICIPATE:)

#2 2011-01-22 08:21:54

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: O mica pauza...o mare nelamurire

daca nu ai avut menstruatie inseamna ca nu era data de 20 prima zi a menstruatiei. poti sa le iei 7 zile cu protectie suplimentara si apoi esti safe

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-01-22 09:59:40

lovely89
Membru
Inregistrat: 2011-01-22

Ok,merci mult:) dar totusi acea zi in care am avut sangerare...ce sa fi fost:)?

#4 2011-01-22 11:39:52

persifona
Vizitator

Se mai deregleaza si organismul dupa anticonceptionale, probabail asta sa fi fost cauza. Totusi, incearca sa te tii de ele si sa nu le mai intreerupi, mai ales cand e vorba de putin timp, ca mai mult rau faci.

#5 2011-01-22 23:26:26

Amdra
New member
Inregistrat: 2011-01-15

corect, nu mai faceti pauze fara sa vorbiti cu medicul in prealabil.
am facut si eu o data de capul meu si mai mult rau am facut decat bine.
asa cum a zis si persifona, cea din 20 poate o fi fost din cauza pauzei, un spotting ceva.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.