homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clotrimazol + jeanine = ?

#1 2011-01-23 20:54:21

ishana
Membru
Inregistrat: 2011-01-23

clotrimazol + jeanine = ?

buna,

ma puteti ajuta va rog sa-mi spuneti daca exista vreun risc daca iau Clotrimazol (ovule) si anticonceptionale ( Jeanine) in acelasi timp?
ideea e ca mi-au aparut niste mancarimi si usturimi in zona genitala si pana saptamana viitoare nu o sa pot ajunge la medic, sa mi prescrie ceva. In urma cu cateva luni insa, am mai avut aceasta problema si medicul mi-a recomandat sa iau ovule Clotrimazol, sa folosesc unguent Nidoflor si spalaturi cu nu mai stiu ce ceai. Ma gandeam ca as putea sa reiau acelasi tratament, macar sa mai calmez acest discomfort, pana ajung la medic.
De ceva timp insa am inceput sa iau si anticonceptionale si ma tem sa nu existe vreo reactie adversa, poate nu isi face Clotrimazol-ul efectul din cauza anticonceptionalelor, sau invers....
astept raspuns....
ms

#2 2011-01-23 21:03:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: clotrimazol + jeanine = ?

nu interactioneaza in nici un fel

#3 2011-01-23 22:39:01

ishana
Membru
Inregistrat: 2011-01-23

Re: clotrimazol + jeanine = ?

ms frum, o sa incep sa iau chiar din aceasta seara...k nu mai suport....
Daca stiti si alte remedii rapide de moment va rog sa mi spuneti...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.