homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petting- risc de sarcina?-2

#20 2011-01-23 23:11:47

puimic85
Membru
Inregistrat: 2010-06-29

Re: petting- risc de sarcina?

puimic85 a scris:

Buna seara am 18 ani si vreau vreau sa stiu daca eu cu iubitu am facut dragoste cu prezervativul dupa ce si-a dat drumul la dat jos. apoi a inceput sa ma mangaie dar pe penis in varf avea ceva alb . ce era chestia aia alba era de la prezervativ sau era de la el adica sper... Va rog sa imi dati un raspuns. Dupa 14 zile am facut testul de sarcina si mi-a aratat negativ. deci este pozibil sa nu fi ramas? Dar nu mi-a venit ciclu trebuia sa imi vina ieri sau astazi . Sunt gravida?

#21 2011-01-23 23:54:48

puimic85
Membru
Inregistrat: 2010-06-29

puimic85 a scris:

puimic85 a scris:

Buna seara am 18 ani si vreau vreau sa stiu daca eu cu iubitu am facut dragoste cu prezervativul dupa ce si-a dat drumul la dat jos. apoi a inceput sa ma mangaie dar pe penis in varf avea ceva alb . ce era chestia aia alba era de la prezervativ sau era de la el adica sper... Va rog sa imi dati un raspuns. Dupa 14 zile am facut testul de sarcina si mi-a aratat negativ. deci este pozibil sa nu fi ramas? Dar nu mi-a venit ciclu trebuia sa imi vina ieri sau astazi . Sunt gravida?

grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater

#22 2011-01-24 09:47:34

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Presupun ca era de la el.Pai apoi te-a atins si pe tine?Sunt sante,insa destul de mici.LA cate zile de la contactu cu risc ai fkt sestu?Se fke de la 3-4sapt de la contactu cu risc sau de al 1 sapt dupa ce ti-a intarziat.Insa eu zic sa stai linistita,mai ales daca ti-ai fkt test si a iesit negativ.Pe viitor fiti mai atenti.Dc nu iei ac daca ai un prieten stabil si o viata sexuala activa?Scapi de griji

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.