homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce s-a intamplat??!!

#1 2010-12-21 12:39:14

selena bells
New member
Inregistrat: 2010-12-21

ce s-a intamplat??!!

buna...ma bucur ca am dat de acest forum..am si o intrebare care ma framanta de ceva timp...uff nush cum sa spun...acum vreo cativa ani(cred ca avam vreo 10 ani(akm am 17) am cazut ff rau si m-am lovit in "zona aceea"..a inceput sa-mi curga sange si m-am speriat ff tare...noroc ca mama era langa mine si m-a luat repede...s-a oprit dupa putin timp si akm vreau sa stiu daca are legatura cu ruperea himenului...nu cred ca as avea curaj sa o intr pe mama(desi a fost cu mn)..app sa nu uit..am un prieten de 1 an de zile si am cam vb putin despre o posibila noapte intre noi...mentionez ca el e virgin...eu nush cum sa-i zik si ce sa-i zik...help pls nush la cn sa apelez... :-s  :-??

#2 2010-12-21 12:44:09

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: ce s-a intamplat??!!

hei ti-am raspuns si in partea cealalta, nu trebuia sa mai deschizi un topic!

daca ti s-a rupt atunci himenul asta nu inseamna ca nu mai esti virgina! virginitatea ti-o pierzi cand ai prima experienta sexuala! daca prietenul tau pune intrebari ii poti explica ca ai avut un accident cand erai mica! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-12-21 14:02:22

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

yo zic ca se duci la un medic ginecolog..ii zici cum e , ca ai avut un accident si tot ce ai vrea sa afli(inclusiv daca nu au ramas ceva urmari).. Avand in vedere ca vrei sa iti incepi viata sexuala cu prietenul tau cred ca stii ca dupa tre` sa mergi la un consult la ginecolog ( macar ) odata pe an...eu zic sa incepi chiar acum si asa scapi si de toate intrebarile. Daca mergi la prima daca te sfatui sa alegi o femeie ginecolog ca sa te simti tu mai bine smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#4 2010-12-22 14:49:41

selena bells
New member
Inregistrat: 2010-12-21

ms muult:*pusspusspuss

#5 2011-01-23 20:18:08

future-doctor
New member
Inregistrat: 2008-11-07

Buna, am o nelamurire , ca sa nu zic ca e o mare dilema
am 22 de ani si nu prea multa experienta in materie de sex
aseara am avut parte de un contact sexual cu un tip care are 21 de ani...primul meu contact cu el...preludiul a durat vreo ora, am facut si sex oral si normal...dar dupa 2 ore jumate el tot nu a ejaculat ...ce sa inteleg din asta?
nu stiu ce sa cred...am eu vreo problema, are el?

Publicitate

loading...

#6 2011-01-23 20:44:57

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

El.Ati facut protejat sau neprotejat?Daca ati facut neprotejat,probabil s-a abtinut sa nu isi dea drumu ca sa "nu aveti problm(vreo sarcina pe viitor)"precizez ca metoda asta n e prea sigura si ti-ar prinde bine sa te mai documpentezi pe net:)Sau poate chiar are o problm..nush ce s zik,e o rel serioasa?Vb q el,intrbl dk i s-a mai intmplat in trecut

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#7 2011-01-23 21:52:47

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

!!-doctor, ti-as zice ca e de bine (mai in gluma, mai in serios tongue) daca omul rezista atat. acum depinde ce iti doresti tu, cum vrei sa decurga, cat de lungi iti plac partidele.
dar pana la urma a ejaculat, nu ? sau cum s-a finalizat "intalnirea" ?
poate are un control foarte bun si s-a abtinut ca sa te satisfaca pe tine mai intai. dar cel mai bine e sa vb cu el.

Asd, foloseste si vocale pt ca e greu de urmarit textul.

#8 2011-01-23 22:17:26

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Poate e bun baiatu cine stie?
Pana la urma a finalizat sau nu?

cold

#9 2011-01-23 23:21:57

future-doctor
New member
Inregistrat: 2008-11-07

a finalizat ...a ejaculat fff putin
eu am o pb veche...este al doilea tip din viata mea
m-a durut f tare si la primul si la el...tocmai de aceea am ezitat sa mai am contacte mult timp...nu stiu ce sa fac...am fost la doctor..nu e nimic in neregula...dar ma doare f tare ...imi e si frica sa mai incerc vreodata ceva
ce sa fac?

#10 2011-01-24 09:56:43

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Incarca sa te relaxezi in timpul actului.Vorbeste cu el,zi sa aibe rabdare cu tine,spunei cum sa se miste sau ce-ti place,incearca sa faci prelidiu mai lung sau folositi un lubrifiant in cazul in care ai nevoie

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.