homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare ora - Yaz

#1 2011-01-24 13:15:12

Knoppers
New member
Inregistrat: 2009-06-25

schimbare ora - Yaz

Buna. Sunt sigura ca s-a mai discutat pe tema asta, dar din pacate nu am timp sa "rasfoiesc" paginile site-ului ca sunt stresata cu examenele.

As vrea sa schimb ora la care iau pastila. De ceva timp o iau la ora 12, dar se intampla foarte des sa fiu la facultate atunci, pe drum spre undeva etc. As vrea sa o iau seara, pe la ora 22-23 din moment ce sunt mereu acasa atunci si as avea liniste apoi ca cel tarziu la ora 24 ma duc la culcare si organismul meu are timp sa absoarba hormonii. E o schimbare prea radicala dintr-o data? Ar fi mai bine sa decalez ora treptat?

Astept un raspuns cat mai repede, ptr ca miercuri trebuie sa incep un blister nou. smile Multumesc mult! Saptamana placuta!

#2 2011-01-24 13:35:50

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: schimbare ora - Yaz

nu, e ok, atata timp cat nu intarzii cu mai mult de 12 ore poti schimba ora

#3 2011-01-24 13:54:03

Knoppers
New member
Inregistrat: 2009-06-25

Re: schimbare ora - Yaz

Ok. M-am gandit si eu ca e in regula, numai ca e mai bine sa fiu sigura. Multumesc frumos pentru raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.