|
Nu esti logat.
Stie cineva???#1 2007-11-03 14:17:12
Stie cineva???Am si eu o intrebare iubitul meu sa operat azi de varicocel, a mai auzit cineva de asta exista urmari grave dupa ea? De la ce apare aceast lucru? Cand putem sa ne reicepem activitatea sexuala? La cat timp dupa operatie? Offline #2 2007-11-03 22:22:04
Re: Stie cineva???la o saptamana de la operatie...asa scrie pe net dar cel mai indicat e sa intrebati doctorul Nothing happens without a reason... Offline #3 2007-11-04 15:10:26
Re: Stie cineva???am si eu un prieten care s-a operat sapt trecuta de varicocel,nu e nimic grav,sa stea linistit,doar a fost operat cu laparoscopul,nu?cat despre activitatea sexuala ce sa zic?amicului meu i s-a recomandat sa stea cuminte pana repeta spermograma,asta la o luna dupa operatie...dar nu vad o problema in a face sex,daca el se simte bine si poate(din punct de veder fizic). Ultima oara a fost editat de ionela (2007-11-04 15:10:53) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|