homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionalelor

#1 2011-01-15 23:18:06

creatzzza
New member
Inregistrat: 2008-06-08

pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionalelor

iau anticonceptionale yasmine de ceva timp si vroiam sa intreb daca e necesar sa iau pastile hepatoproteice pt a-mi proteja ficatul, deoarece am o prietena care s-a dus la farmacie sa isi cumpere anticonceptionale si farmacista i-a recomandat sa ia aceste pastile. ce parere aveti?

#2 2011-01-17 10:31:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionalelor

Daca analizele nu indica o afectiune a ficatului, nu e cazul de astfel de pastile.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2011-01-22 19:19:26

creatzzza
New member

am intrebat si la farmacie si acolo mi s-a zis sa iau  nustiu. a zis sa iau hepatoprotect forte, doar ca am citit prospectul acestor pastile si scrie ca persoanele care folosesc anticonceptionale trebuie sa ceara sfatul medicului neutral.........

#4 2011-01-22 23:11:27

Amdra
New member
Inregistrat: 2011-01-15

pai nah, medicul stie cel mai bine.
al meu a zis ca daca iau ceva cu doza mai mica hormonala nu mai e nevoie si am renuntat la yasmine tocmai ca au o doza mare si provocau numai neplaceri.

#5 2011-01-23 17:00:35

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

eu am luat doi ani Yasmin, nu am luat suplimente; in oct am facut o ecografie abdominala ... am toate organele interne sanatoase; ficatul e fresh; farmacistele vor si ele sa vanda! ia pt linistea ta, un ceai de buruieni , care or fi pt ficat;

Publicitate

loading...

#6 2011-01-24 22:01:00

creatzzza
New member

daca esti din bucuresti spune mi si mie te rog unde pot face o ecografie abdominala si cat costa. pls

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.