|
Nu esti logat.
Pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionalelor#1 2011-01-15 23:18:06
pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionaleloriau anticonceptionale yasmine de ceva timp si vroiam sa intreb daca e necesar sa iau pastile hepatoproteice pt a-mi proteja ficatul, deoarece am o prietena care s-a dus la farmacie sa isi cumpere anticonceptionale si farmacista i-a recomandat sa ia aceste pastile. ce parere aveti? Offline #2 2011-01-17 10:31:34
Re: pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionalelorDaca analizele nu indica o afectiune a ficatului, nu e cazul de astfel de pastile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-01-22 19:19:26
Re: pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionaleloram intrebat si la farmacie si acolo mi s-a zis sa iau . a zis sa iau hepatoprotect forte, doar ca am citit prospectul acestor pastile si scrie ca persoanele care folosesc anticonceptionale trebuie sa ceara sfatul medicului ......... Offline #4 2011-01-22 23:11:27
Re: pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionalelorpai nah, medicul stie cel mai bine. Offline #5 2011-01-23 17:00:35
Re: pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionaleloreu am luat doi ani Yasmin, nu am luat suplimente; in oct am facut o ecografie abdominala ... am toate organele interne sanatoase; ficatul e fresh; farmacistele vor si ele sa vanda! ia pt linistea ta, un ceai de buruieni , care or fi pt ficat; Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-24 22:01:00
Re: pastile hepatoproteice din cauza anticonceptionalelordaca esti din bucuresti spune mi si mie te rog unde pot face o ecografie abdominala si cat costa. pls Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|