|
Nu esti logat.
Noduli#1 2007-11-04 21:41:19
NoduliIn urma cu 6-7 luni mi-a aparut o formatiune la san. Am fost la medic si mi-a dat tratament pe 4 luni cu Jasmine si Voltaren. Dupa 3 luni de tratament mi-a mai aparut inca un nodul (daca e corect sa-l numesc asa). Am schimbat doctorul, m-am dus la altul (care mi-a zis ca intr-o astfel de situiatie nu ar fi trebuit sa mi se prescrie sub nicio forma aticonceptionale) care mi-a dat Orgametril si Mastoprofen pt 3 luni. Dupa 2 luni jumate mi-a aparut inca un nodul. Acum am 3 noduli si nu stiu ce sa mai fac. Am 19 ani, sunt din Braila si sunt studenta in Bucuresti. Primul medic la care am fost era din Braila, al doilea din Galati. Cand i-am zis celui de-al doilea medic ca mi-a mai aparut un nodul mi-a zis ca el nu poate sa-mi zica ce am daca nu ma consulta si ca nu ma poate programa decat la sfarsitul lunii; si mi-a recomandat in repetate randuri sa caut un doctor in Bucuresti. Problema e ca eu nu cunosc niciun medic in Bucuresti. As vrea sa-mi recomandati un medic bun in domeniu, un cabinet din Bucuresti la care sa pot apela. Offline #2 2007-11-04 21:45:43
Re: Nodulicauta aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-11-04 21:51:00) happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|