|
Nu esti logat.
Pentru cei.cele care au renuntat la fumat-2#20 2008-09-04 15:10:29
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumatSi eu am incercat sa ma las de fumat , 2 luni nu am fumat deloc , apoi incet incet la o cafea am luat azi 1 , maine alta si tot asa pana am ajuns la 10 pe zi . De tusit , nu am tusit niciodata , dar in fiecare seara imi zic " maine nu mai fumez " si in fiecare dimineata uit . Offline #21 2008-09-06 15:59:22
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumatEu momentan am redus nicotina...Adica am trecut de la Pall Mall Ultra Lights la Kent 1 (nu am tusit deloc)...si dupa ce ma obisnuiesc putin cu ele, incep sa le reduc...si apoi sa scap de ele definitiv Offline #22 2008-09-06 17:59:54
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumatsi eu as vrea... Can you hear my thoughts? Offline #23 2008-09-07 14:45:54
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumateu din cate am auzit nu este bine sa te lasi brusc de fumat daca ramai insarcinata...exista un mare risc de avort spontan din cauza ca tusesti daca te lasi brusc... Offline #24 2008-09-07 15:11:31
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumatINTRE 1 LUNA SI 9 LUNI: (dupa ce te-ai lasat de fumat) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-07 17:46:44
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumateu m-am lasat de 6 luni. n-am tusit deloc. Offline #26 2008-09-07 20:51:24
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumatma las si eu si asa bag rar... ma las de tot god help! i can do it There ain't no sunshine now that he's gone Offline #27 2011-01-26 13:00:20
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumatfetele cdare v-ati lasat de tigari.. v-ati ingrasat dupa? daca da..cat? vreau si eu sa ma las.. dar mi-e frica si momentan incerc doar sa le reduc.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #28 2011-01-26 13:01:26
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumateu nu m-am ingrasat deloc, daca nu inlocuiesti tigarile cu bomboane, covrigei, biscuiti etc nu ai de ce sa te ingrasi Offline #29 2011-01-26 13:02:18
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumate bine.. deja numai redusul lor imi da un gol in stomac si incerc sa ma abtin.. deci nu te ingrasi din cauza unei dereglari gen hormonale daca le lasi.. doar fiindca mananci mai mult www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #30 2011-01-26 13:03:37
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumatnu se deregleaza nimic, e doar mancat excesiv de nervi cand simti ca vrei sa fumezi bea apa sau ceai, cel mult mananca un mar sau o portocala, ca nu cred ca poti manca 5 kg pe zi Offline #32 2011-01-26 13:37:47
Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumate bine de stiut, multumesc de sustinere.. e greu sa ma las ca uneori la munca nu am ce face sau vreau sa stau jos si asta e singurul motiv pt care am voie sa stau jos... dar sper sa reusesc.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #33 2011-01-26 16:20:20Re: pentru cei.cele care au renuntat la fumatIa un fruct la tine si stai jos si mananca-l. E foarte bine sa te lasi de fumat. eu una ma simt mult mai bine de cand nu mai fumez, si desi mai fur una la petreceri, chiar mi se pare ca e un pas foarte inteligent. Gandeste-te numai cati bani economisesti daca te lasi de fumat (intr-o luna) si dupa gandeste-te cate chestii super poti cumpara cu banii aia. Pe mine exercitiul asta m-a convins, desi nu fumam foarte mult., decat sa ard banii, mai bine o bluzita noua in plus pe luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|