homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema Ajutor !!!!

#1 2011-01-24 17:45:02

$opy25
Membru
Inregistrat: 2011-01-24

Problema Ajutor !!!!

BUna Ziua ...Am si eu o problema si mi s a recomandat accest Site !!! deci sa incep.
   Acu vreo doi ani Am avut o prietena , care cred k avea Candidoza sau ceva de genu nu Prea ma Pricep ...a Fost la doctor a  luat ceva Tratament ...dar .dupa ce ma m despartit de ea .mi a aparut si mie ceva ciudat in juru penisului ..niste Cosulete albe...am fost la Dermatolg...mi a dat o crema ..tin Minte k se cheama MedaCter....in fine ma m dat cu ea dupa a Trrecut...asta Acuma 1 an Juma !! akuma am alta prietena ! si de ceva TiMp mi a aparut ..niste Cosulete rosii mici cu ceva abeata in miJloc ....in exterior pe Piele !!Eu sunt Plecat in iTalia si tre sa Vina si prietena mea ..Si va >Rog sa ma Ajutati sa mi ziceti ce ar Putea FI ?? VA MUltumesc !!! supa  supa

#2 2011-01-24 18:04:15

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: Problema Ajutor !!!!

Eu una nu prea pot sa imi dau cu parerea..cauta un medic urolog

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#3 2011-01-25 10:19:44

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

merita sa faci o vizita la medic, nu ai nimic de pierdut

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#4 2011-01-26 16:47:14

lidia123
New member
Inregistrat: 2010-04-06

Buna fetelor! mi-am facut programare miercuri la doctor dar pana atunci as vrea sa aflu si parerea voastra. ma doare in partea de jos (la burta) cand merg si am o senzatie ciudata in vagin (tot cand merg). e ceva grav?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.