|
Nu esti logat.
Club fara house#1 2007-11-04 19:10:18
Club fara houseAm fost la kteva baluri recent si sunt absolut scarbita...vreau si eu club in kre muzika house nu e elementul principal..unde nu se pun manele... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-11-04 19:14:56
Re: Club fara houseSunt cluburi in care sunt seri cu house si seri cu r'n'b.Pot sa-ti spun sigur ca vinerea in Malibu e hip-hop&r'n'b party.Parca si in Gossip era ceva de genu' asta joia :-? Offline #3 2007-11-04 23:02:00
Re: Club fara housetwice.desi nu e preferatul meu. eu prefer b52,el comandante,A,fire... Offline #4 2007-11-04 23:58:01
Re: Club fara houseaoleu am fost vineri in twice si pana la ora 2 am auzit aproape numai house si muzica insuportabil de tare...nu stiu ce au patit pt ca nu faceau asta Ultima oara a fost editat de bela (2007-11-04 23:58:36) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #5 2007-11-05 00:18:37
Re: Club fara housecred k in club A ar merge.. se baga de toate... si chiar se danseza... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|