|
Nu esti logat.
Ajuta arefam 200 pentrua ramane insarcinata?#1 2011-01-26 20:33:53
ajuta arefam 200 pentrua ramane insarcinata?buna....ma poate ajuta si pe mn cine....am fost la medic ginecolog si mi sa zis ca am amenoree secundara....am luat 3 luni anticonceptionale dinultima luna de anticonceptionale am respectat tratamentul medicului ....am luat in a 16 zi arefam 200 o capsula pe zi...apoi inainte sa aflu sunt sau nu insarcinata am fost si am discutat cu medicul am facut din nou o ecografie mi-a zis ca totul e bine s i ca e ink prea devreme sa aflu daca sunt sau nu insarcinata apoi inainte de data mea cand trebuia sa imi vina menstruatie inainte cu 6 zile ...imi vine menstruatia.....nu aveti idee ce dezamagita ma simt...si legat de testele de ovulatie 9 zile zi dupa zi am facut cate un test zilnic imi iesea pozitive....chiar si in ziua in care mi-a venit menstruatie testul de ovulatie mi-a iesit pozitiv ...am pus o prietena de-a mea sa faca unul si ia iesit negativ...deci unde o fi problema ce trebuie sa fac..... ajutati-ma va rog daca puteti.....id meu este just4mee03blue Offline #2 2011-01-26 20:46:42
Re: ajuta arefam 200 pentrua ramane insarcinata?analize hormonale ai facut? ce alte investigatii ai mai facut? nu pot sa cred ca 9 zile ai avut teste de ovualtie pozitive, acestea sunt poztive cand linia te test este mai intensa sau la aceasi intensitate cu cea de control , hai aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3356 … ca-39.html . Offline #3 2011-01-26 21:37:39
Re: ajuta arefam 200 pentrua ramane insarcinata?testele de ovulatie pot iesi pozitive pe toata perioada ciclului daca ai un nivel de LH mai crescut. asta se intampla de obicei la femeile cu PCOS . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|