homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajuta arefam 200 pentrua ramane insarcinata?

#1 2011-01-26 20:33:53

inna03
Membru
Inregistrat: 2011-01-26

ajuta arefam 200 pentrua ramane insarcinata?

buna....ma poate  ajuta si pe mn cine....am  fost la medic  ginecolog si mi sa  zis ca am amenoree secundara....am luat 3 luni anticonceptionale dinultima luna de  anticonceptionale am respectat tratamentul medicului ....am luat in a  16 zi arefam 200 o capsula pe zi...apoi  inainte sa aflu sunt sau nu insarcinata am  fost si am discutat cu medicul  am facut din nou o ecografie mi-a zis ca totul e  bine  s i ca e ink prea devreme sa aflu daca sunt sau nu insarcinata apoi inainte de data mea  cand trebuia sa imi vina menstruatie inainte cu 6  zile ...imi vine  menstruatia.....nu aveti idee ce dezamagita ma  simt...si legat de testele de  ovulatie 9 zile  zi dupa zi am facut cate un test zilnic imi iesea pozitive....chiar si in ziua in care mi-a venit menstruatie  testul de  ovulatie mi-a iesit pozitiv ...am pus o prietena  de-a mea  sa  faca unul si ia  iesit negativ...deci  unde o fi problema ce trebuie sa  fac..... grater ajutati-ma va  rog daca puteti.....id meu este just4mee03blue

#2 2011-01-26 20:46:42

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: ajuta arefam 200 pentrua ramane insarcinata?

analize hormonale ai facut? ce alte investigatii ai mai facut? nu pot sa cred ca 9 zile ai avut teste de ovualtie pozitive, acestea sunt poztive cand linia te test este mai intensa sau la aceasi intensitate cu cea de control , hai aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3356 … ca-39.html

.

#3 2011-01-26 21:37:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: ajuta arefam 200 pentrua ramane insarcinata?

testele de ovulatie pot iesi pozitive pe toata perioada ciclului daca ai un nivel de LH mai crescut. asta se intampla de obicei la femeile cu PCOS .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.