|
Nu esti logat.
, daMici atenţii!#1 2011-01-26 20:49:01
, daMici atenţii!Am si eu o intrebare, daca mai exista rog moderatoarele sa mute acest subiect. Fetele care ati dat licenta, ati luat vreo atenţie profesorului coordonator? Credeti ca este ok? daca da va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi, profesorul care ma coordoneaza este foarte cumsecade, as vrea ca dupa licenta sa-i iau o atentie, dar nu stiu ce ar fi mai potrivit. Offline #2 2011-01-26 21:13:28
Re: , daMici atenţii!Noi am pus toti o suma si i-am luat un set de carti care stiam ca le vrea, toti insemnand studentii coordonati de prof. La fel au facut si restul cu coordonatorul lor. Offline #3 2011-01-26 21:15:27
Re: , daMici atenţii!eu dupa licenta am pus bani impreuna cu ceilalti colegi care au fost la profa respectiva si i-am cumparat un bonsai frumos caruia i-am atasat o felicitare in care ii multumeam pentru atentia si interesul manifestat "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2011-01-26 21:22:41
Re: , daMici atenţii!da interesant, insa eu nu am cu cine sa mai pun bani, pt ca nu sunt multi care dau in februarie, a iar eu am fost la id deci nu stiu prea mult ce isi doreste profu Offline #5 2011-01-26 21:25:29
Re: , daMici atenţii!atunci ia-i o mica atentie doar din partea ta! nu stiu, o agenda, pix, o cravata... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-26 21:29:40
Re: , daMici atenţii!ms dea ar fi o idee, oricum mai astept pareri, sa am de unde alege Offline #7 2011-01-27 00:13:48
Re: , daMici atenţii!poti sa iei un set de pix si stilou de la parker, e in jur de 80-90 de lei, dar se merita, e elegant, finut, si frumos ambalat "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|