homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema cu laptopul

#1 2010-01-29 13:09:01

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

o problema cu laptopul

va rog sa stiti cum sa ma ajutati! grater  abia scriu skitarg  pt cei care au dell, stiti ca exista o tasta "fn" cu care poti regla luminozitatea, volumul, etc. ei bine, pe unele taste am si numere, a.i. daca apas "fn" in acelasi timp cu tasta "L" imi apare cifra 3, spre exemplu. problema mea acum e ca fara sa apas "fn" in loc de litere imi apar cifrele  disperat , iar daca dau "fn" imi apar literele doar. intelege careva ce zic? cesafac acum scriu cu un deget pe "fn" ca altfel in loc de litere, aici, ati vedea cifre  spranceana ufff skitarg  mad  va rog sa stiti cum sa ma ajutati ca disper cat de greu scriu box si imi scuzati greselile daca am, dar nu va dati seama cum ma chinui aici sa scriu supa

#2 2010-01-29 13:12:17

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

Re: o problema cu laptopul

Fn+Numlock smile

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#3 2010-01-29 13:13:29

puffball
Sr. member

gata!! vai, iti multumesc din suflet lol puss
raman datoare chicot

#4 2010-01-29 13:18:14

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

puss
pentru putin

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#5 2010-01-29 21:26:50

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

ce simpatica ai fost puff lol saraca >big_smile<

Publicitate

loading...

#6 2010-01-29 21:36:38

puffball
Sr. member

deealexx a scris:

ce simpatica ai fost puff lol saraca >big_smile<

rodnar sunt tare nepriceputa in chestii din astea visslar
lol

#7 2010-01-31 18:12:34

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

rotfl2 mi-aduce aminte de un quote de pe bash.org:

Cod:

<Khassaki> HI EVERYBODY!!!!!!!!!!
<Judge-Mental> try pressing the the Caps Lock key
<Khassaki> O THANKS!!! ITS SO MUCH EASIER TO WRITE NOW!!!!!!!
<Judge-Mental> fuck me

#8 2010-01-31 18:44:20

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

rotfl

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#9 2010-05-28 21:17:43

puffball
Sr. member

am din nou o problema cu windows-ul de data aceasta neutral  mi s-a mai rezolvat problema o data, dar mi-am formatat laptop-ul si imi apare din nou...chestia este ca nu mai tin minte cum a fost rezolvata problema lol  imi apare asa: "you may be a victim of software counterfeiting. Ask for genuine Microsoft software" Daca i-a mai aparut cuiva asa ceva, va rog ziceti-mi si mie ce ati facut sa va dispara. Am uitat complet ce a facut tipul care in 2 secunde a rezolvat treaba. E stresant sa imi tot apara asta de fiecare data cand deschid laptopul si nici pe desktop nu imi ramane wallpaperul neutral

#10 2010-05-28 21:35:38

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

nu stiu sigur, dar am impresia ca asta apare datorita faptului ca e windows`ul piratat sau ceva de genu nustiu

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#11 2010-05-28 21:40:24

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

tre sa gasesti pe cineva care sa scoata chestia cu genuine (care se pricepe) sau sa instalezi tu alt windows daca te pricepi. smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#12 2010-05-28 22:59:26

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

puffball a scris:

am din nou o problema cu windows-ul de data aceasta neutral  mi s-a mai rezolvat problema o data, dar mi-am formatat laptop-ul si imi apare din nou...chestia este ca nu mai tin minte cum a fost rezolvata problema lol  imi apare asa: "you may be a victim of software counterfeiting. Ask for genuine Microsoft software" Daca i-a mai aparut cuiva asa ceva, va rog ziceti-mi si mie ce ati facut sa va dispara. Am uitat complet ce a facut tipul care in 2 secunde a rezolvat treaba. E stresant sa imi tot apara asta de fiecare data cand deschid laptopul si nici pe desktop nu imi ramane wallpaperul neutral

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin … eWGA.shtml

ruleaza acest programel si o sa scapi de acele mesaje smile

ar mai fi chestia cu varianta debifarii "automatic updates" din control panel, dar nu stiu daca rezolva de tot problema..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#13 2010-05-28 23:45:04

puffball
Sr. member

maryu a scris:

puffball a scris:

ar mai fi chestia cu varianta debifarii "automatic updates" din control panel, dar nu stiu daca rezolva de tot problema..

ms ms, maryu! acum am sa incerc sa vad puss

LE: am reusit!! e bun si de folos linkul pe care mi l-ai dat tongue multumesc inca odata tie si celorlalte fete care au raspuns puss

Ultima oara a fost editat de puffball (2010-05-28 23:58:33)

#14 2010-05-29 00:00:55

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

ai windous pirateat?

#15 2010-05-29 00:50:26

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

puffball a scris:

maryu a scris:

puffball a scris:

ms ms, maryu! acum am sa incerc sa vad puss

LE: am reusit!! e bun si de folos linkul pe care mi l-ai dat tongue multumesc inca odata tie si celorlalte fete care au raspuns puss

puss ma bucur ca ti am fost de folos

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#16 2011-01-26 22:48:54

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

Buna smile

Am si eu un laptop de 1 an si ceva si pana acum nu i-am incarcat bateria deloc ( de fapt nici nu era in laptop) si ma intereseaza ptr ca nu ma pricep de fel tongue are ceva ca bateria nu e in laptop de atata timp si daca trebuie neaparat sa fie in laptop?

sper c-ati inteles ceva..hmm

#17 2011-01-27 00:00:32

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu am laptop de 2 ani si il tin mereu in priza, fara baterie si nu are absolut nimic tongue am inteles ca asa nici nu uzezi bateria si se pastreaza mai bine. o mai folosesc cand ma plimb, cand nu am priza..si tine mereu la fel, adica nu am observat ca dureaza mai putin sau ceva de genul

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#18 2011-01-27 12:02:16

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Eu pe al meu il tin mereu in priza cu tot cu baterie....si nu am probleme cu el, ma tine bateria, de exemplu daca ma uit la un film in jur de 3 ore si daca nu il folosesc f mult si cate 4-5 ore...

#19 2011-01-27 13:19:49

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

multumesc fetelor smile m-am mai linistit acum. eu n-am unde sa ma plimb cu el decat in casa si desi sta pe o masa normala de computer ma gandeam ca daca-l tin numai in priza nu-i mai trebuie si baterie. eventual ca vreau sa stau in pat ca turcii doar atunci bateria.

poate o sa-i incarc si eu bateria cand o sa am chef sa stau in pat. pana atunci....in priza.

:kiss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.