|
Nu esti logat.
Anticonceptionale vs antibiotice#1 2011-01-27 19:31:42
anticonceptionale vs antibioticebuna,sunt ingrijorata eu iam pastile karissa iar vineri la ora 10 a fost ultima pastila kare trebuia luata,iar la ora 15 am inceput un tratament cu amoxacilina timp de 3 zile. In cele 7 cele de pauza miercuri mi`a venit menstruatia si am avut un contact sexual si sa terminat in mine. Exista o posibilitate de o sarcina ? Offline #2 2011-01-27 19:32:28
Re: anticonceptionale vs antibioticeNu, in pauza esti protejata daca ai luat pastilele din folia anterioara corect si complet. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-01-27 19:47:44
Re: anticonceptionale vs antibioticepai eu stiu k antibioticele scad efectul anticonceptionalelor si de acea sunt ingrijorata,k in zilele de pauza sa nu fi fost intr`una dintre zile neprotejata:( Offline #4 2011-01-27 20:11:34
Re: anticonceptionale vs antibioticeantibioticele impiedica absorbtia ac, daca esti in zilele de pauza nu are ce absorbtie sa impiedice, deci esti safe Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-01-27 20:16:49
Re: anticonceptionale vs antibioticePe bune nu scad efectul? Mie mi-a zis doctorita de familie sa ma protejez suplimentar primele 7 zile din noua folie. Si i-am specificat ca sunt in pauza. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-27 20:33:30
Re: anticonceptionale vs antibioticetocmai deasta spun k am luat ultima pastila vineri si am inceput un tratament cu antibiotice,si mie frika sa nu ma fi riscat k in ziua de miercuri kand mia venit menstruatia am avut si contactul sa nu se fi intamplat sa raman:( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|