|
Nu esti logat.
Ruptura la intrarea in vagin#1 2009-09-28 21:13:23
ruptura la intrarea in vaginVineri am avut contact sexual cu prietenu meu si m-a cam durut rau, iar ulterior ne-am oprit (eram si cam ametiti amandoi si probabil nu eram destul de lubrifiata). Problema e ca am mai incercat sambata si am reusit, in ciuda faptului ca ma cam durea, iar duminica nu am reusit ca ma durea rau si eram lubrifiata.. Iar azi am observat o ruptura, fix sub vagin, la intrare.. pe partea de jos (pe zona aia mai moale intre vagin si anus) Pur si simplu e rupta pielea, e micutza.. de vreun minimetru jumate.. dar nu a curs sange sau ceva.. Dar nu mi se pare normal.. mai ales ca nu vad ca se cicatrizeaza.. O fi fost de la primu contact? Ce sa fac? Offline #2 2009-09-28 21:47:34
Re: ruptura la intrarea in vaginustura la urinat? e din cate zici o fisura pe perineu...ar trebui sa mergi la medic sa ti dea ceva pt a se vindeca mai repede...pana atunci te poti spala cu ceai de musetel si da cu crema de galbenele...si fara contacte... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-09-28 22:00:37
Re: ruptura la intrarea in vaginnu prea ma ustura..foarte foarte putin.. chestia e ca am fost foarte des la ginecolog pt candida si deja m-am saturat.. poate are cineva idei de un tratament ceva.. Offline #4 2009-09-28 22:51:12
Re: ruptura la intrarea in vaginIncearca sa te dai cu baneocin unguent, e un antibiotic destul de bun pentru asa ceva. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2009-09-29 11:22:42
Re: ruptura la intrarea in vaginsi eu pateam asa de la candida , eu zic sa faci o antibiograma , sa vezi la ce esti sensibila Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-29 20:27:39
Re: ruptura la intrarea in vaginsi mie mi se mai intampla.spala-te cu ceai si da=te cu crema de galbenele. Dance like nobody is watchin.... Offline #7 2011-01-28 02:00:25
Re: ruptura la intrarea in vaginbuna..am si eu o problema asemanatoare..in urma contactelor se mai intampla sa mai fac o fisura micuta exact unde se unesc labiile mici spre anus..doctora mi-a spus ca nu este nimic grav dar acum 3 zile am mai facut din nou o fisura doar ca de data asta mai mare si cred eu pt ca m-am fortat fiind si mai stramta..mi-am luat de la farmacie multi gyn actigel...mentionez ca nu mi-a curs sange ci doar s--a crapat pielea.la doctor o sa merg saptamana viitoare dar vreau sa stiu daca rana sau fisura ete mai maricica decat de obicei se procedeaza altfel spre cicatrizare sau trebuie sa astept sa se intample de la sine cu ajjutorul cremei?la doctor probabil mi se recomanda tot o crema presupun..daca a mai patit cineva asa ceva si ma poate sfatui daca procedez pt moment bine as aprecia mult..problema la mine este ca am si infectie urinara acum s mai iau si alte medicamente simultan..sunt cam diperata de ce mi s-a intamplat desii stiu ca nu e ceva grav.multumesc anticipat si sper sa mi se raspunda Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|