homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati!

#1 2011-01-26 22:14:08

girl92
New member
Inregistrat: 2010-12-22

Va rog sa ma ajutati!

Buna seara!
Am si eu o problema...la inceputul lunii decembrie am inceput sa iau pt prima data anticonceptionale si anume YAZ. Dupa ce am terminat folia..undeva pe 29 decembrie nu am mai continuat cu anticonceptionalele..le-am intrerupt. Problema este ca nu mi-a venit ciclul dupa ce le-am intrerupt terminand toata folia ..nici pana acum. Este normal, a mai patit cineva asa ceva ? O fi din cauza ca le-am luat pt prima data si le-am intrerupt? Nu stiu ce sa cred, mi s-au umflat de 2 ori sanii in aceasta perioada dar nu mi-a venit ciclul, am facut si 2 teste barza care au iesit negativ...nu sunt sigura pe ele. Le-am facut la 4 zile dupa ultimul contact sexual. Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
( Mentionez ca am facut 2 teste BARZA GOLD unul tip CARD si unul tip BANDA )

Ultima oara a fost editat de girl92 (2011-01-26 22:15:39)

#2 2011-01-26 22:43:07

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: Va rog sa ma ajutati!

Mergi la medic. Le-ai luat de capul tau sau la recomandarea unui medic?

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#3 2011-01-27 09:29:16

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Medic si testul repetal la 3 saptamani dupa contact.

cold

#4 2011-01-27 11:10:07

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Trebuia sa iti vina o data cu intreruperea AC menstra. Totusi si eu iti recomand ca si fetele o vizita la medic si un test de sarcina la 3 sapt dupa ultimul contact cu risc.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2011-01-29 09:36:41

girl92
New member
Inregistrat: 2010-12-22

Salut..
Am fost le medic joi am asteptat de la 7 dimineata pana la ora 13. Si n-am apucat sa fac nimic pt ca aveam si alta treaba, dl doctor avea o urgenta dar nu prea cred..e bataie de joc cu spitalele astea de fiecare data cand am fost apucam sa intru numai pe la ora 2-3 fiind printre primii pe lista de consultatie. Spre surprinderea mea, ieri mi-a venit ciclul, curge normal dar mi se pare putin cam inchis la culoare.
Oricum dupa ce imi trece vreau sa merg la doctor sa ma vada.

Publicitate

loading...

#6 2011-01-29 13:08:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu una in locul tau nu m-as stresa...endometrul s-a subtiat foarte mult sub actiunea yaz si de aici acesta absenta indelungata a menstrei.
Poti merge la medic, cel mai probabil nu va gasi nimic in neregula....sfatul meu e data viitoare cind vei lua contraceptive sa mergi la un medic de planning(fie si numai fiindca ei sunt dedicati problemelor legate de contraceptie si nu au nici urgente in spital) si sa tye gindesti oricum bine inainte ca ideea de a lua o luna da si una ba e gresita

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.