|
Nu esti logat.
Fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :D#1 2007-11-02 22:16:44
fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Dva invit sa va descarcati aici nervii sau sa povestiti cat de bine sa intelegeti cu fratii/surorile mai mici. de exemplu,eu am un frate cu un an si 10luni mai mic si pot spune k ne intelegem k soarecele si pisica...suntem amandoi incapatanati si nu lasa nici unul de la el,desi eu,fiind mai mare,ar trebui sa ma port mai matur.sunt momente cand avem si noi faze in care ne intelegem,dar foarte rar...app,acest subiect sper sa ii ajute si pe cei kre au rolul d a fi mezinii k sa-si inteleaga fratii mai mari ) Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #2 2007-11-02 22:22:23
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Deu am o sora cu 10 ani mai mica ca mine, are 8 ani. si ma inteleg cu ea, e cuminte si ma asculta cand e cazu o data a venit puiu la mine dimineta si ea a mintit pentru mine pt k a crezut k nu trebuie sa se stie in rest nu prea se pune problema de prietenie, eu sunt mai mult un model http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-11-02 22:27:29
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Dstres in tinerete; sprijin important la maturitate. Offline #4 2007-11-02 22:28:56
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Deu am o sora mai mica cu un an jumate si un frate mai mare cu un an jumate(am 19 ani)! si ma inteleg de minune cu ei!! nu am avut niciodata certuri... mereu m-au ajutat cand am avut nevoie! ma consider norocoasa pt ca nu am avut nevoie de prieteni, pt ca ii am pe ei! mai ales pe sora mea m-a ajutat de nenumarate ori... sper sa ne intelegem la fel si in viitor!! Offline #5 2007-11-02 22:54:24
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Dmai exista un topic despre frati...nu prea avea rost sa deschizi unul nou...puteai sa postezi acolo... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-02 23:06:35
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Dsry,n-am mai cautat.eu sunt p net de pe telefon,si mere mai greu...asa k nu am mai cautat.ink o data,sry Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #7 2007-11-02 23:13:24
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Duna bucata frate cu 4 ani mai mic; cand eram mici iesea scandal dc nu se impartea totul fifty fifty; acum, mai mari e bine; lui ii zic tot ce ma doare; e un prieten de nadejde; e un frate in adevaratul sens al cuvantului; avem echipa, avem valoare Offline #8 2007-11-02 23:17:19
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Dnici o pro happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-11-02 23:21:36
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Dam un frate mai mic cu 5 ani [are 13 anishori]...cand eram mici, toata vina cadea asupra lui...daca faceam o prostie, imediat dadeam vina pe el, si surprinzator, nu riposta ...daca aveam chef sa mananc dulciuri, pe el il trimiteam la parinti sa ceara bani [ desi avea 3-4 anishori ] ...ne bateam de cel putin cateva ori pe zi, iar daca simteam ca trece ziua si nu ne-am batut, inventam noi un motiv si ne bateam acum, ca am mai crescut, nici nu am timp sa-l vad pt ca invatam in ture diferite, si doar in weekend si seara suntem amandoi acasa...desi nu suntem noi cei mai uniti frati, stiu sigur ca daca am nevoie sa ma ajute, cu siguranta ma pot baza pe el... Nothing happens without a reason... Offline #10 2007-11-03 08:56:20
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Dpf.... amintiti-va ce va povesteam eu aici: Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #11 2007-11-05 08:39:44
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Deu am o sora mai mica cu 5 ani. am tras multe certuri si batalii in viata asta dar acum suntem prietene bune desi stam cam departe una de alta Offline #12 2007-11-05 14:41:49
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Dam un frate cu 7 ani mai mic - are acum 18 ani, e un super tip, acum ne intelegem super bine, isi cumpara haine numai cu mine, cand vad ceva misto ii iau, ne potrivim bine la gusturi ..imi place sa se ingrijeasca, ar fi si pacat la cat e de frumusel, nu zic asta ca-i frate-miu,da chiar arata bine- la capitolu fete e cam secretos, trebuie sa fie in toane bune ca sa marturiseasca ceva..acum am realizat ca mi-e dor de el de cand m-am mutat de acasa Offline #13 2007-11-05 15:27:46
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :DAm un frate mai mic cu 3ani jumate... Am ajuns sa nu-l mai suport! Cred k o sa-l skot din viatza mea si am sa-i zic k nu mai e fratele meu! Mereu ma enervez din nimika toata pt k el e inkapatzanat si nu vrea sa asculte! Dekt sa ma enervez degeaba si sa dau in el mai bine zic k nu mai am frate! Off abia astept sa incep facultatea si dupa ce termin sa ma mut cu iubi si sa skap de el... Offline #14 2007-11-05 16:49:04
Re: fratii mai mici...un stres permanent sau buni prieteni? :Do sora mai mika cu 2 ani decat mine......e un stress si o buna prietena in acelasi timp... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|