homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi intarzie menstruatia de ceva vreme

#1 2011-01-27 15:40:28

buburuzazuzu
Membru
Inregistrat: 2011-01-27

imi intarzie menstruatia de ceva vreme

buna ziua.ultima menstruatie pe care am avut-o a fost pe 9 decembrie iar luna asta pe data de 3 ian in timpul unui contact sexual am avut o scurgere asemanatoAre menstruatiei dar nu m-a tinut decat o zi.eu am avut contacte sexuale cu prietenul meu neprotejate dar nu si-a dat drumu inauntru niciodata.ma ingrijoreaza ca nici acum nu mi-a venit menstruatia si suntem in 27 deja.am facut si doua teste de sarcina unul pe 13 si unul pe 20 dar au iesit negative ambele.oare imi intarzie pt ca am tot fost stresata k nu imi vine si k as putea fi insarcinata sau chiar sa fiu.Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede.multumesc!

#2 2011-01-27 16:14:18

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: imi intarzie menstruatia de ceva vreme

poate sa intarzie si din cauza unei dereglari, nu neaparat sarcina. dar exista si risc de sarcina: coitul intrerupt nu e o metoda contraceptiva sigura.

#3 2011-01-27 17:43:55

buburuzazuzu
Membru
Inregistrat: 2011-01-27

ieri m-a durut putin burta si ma dor si un pic sanii...sper sa imi vina totusi.multumesc pentru raspuns

#4 2011-01-29 12:44:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cred ca e nevoie de o discutie mai ampla ca sa ne fie clar de ce nu vrei sa admiti ca singerarea de pe 3 ianuarie a fost menstra

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2011-01-30 01:49:20

deelia_alineea
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2011-01-29

am avut si eu o problema cu intarzierea menstruatiei, care la mine era tot timpul regulata.testul de sarcina era negativ. am fost la ginecolog, n-aveam nimic. Endocrinologul mi-a dat sa-mi fac niste analize de sange si se pare ca aveam o dereglare hormonala. Aveam Prolactina mult crescuta. Am asociat aceasta dereglare cu stresul pe care l-am avut la servici fix in acea perioada. Am facut tratament si totul a revenit la normal.

Deci, ar putea fi o cauza hormonala si poate ar trebui sa faci niste analize

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.