|
Nu esti logat.
Durere#1 2011-01-30 14:48:17
durere,buna, vreau sa ascult parerea vostra,tocmai am terminat tratamentul de candida si ma simt ff bine,sper ca a trecut,insa am o mica usturime l contactul sexal,foarte mica, sa fie de la candida sau nu sunt suficient de lubrifiata?ms anticipat Ultima oara a fost editat de andreeea123 (2011-01-30 14:48:48) Offline #2 2011-01-30 15:04:38
Re: durerepoate sa fie si de la candida si de la lubrifiere insuficienta. repeta lama pentru candida.. si mai asteapta pareri daca vrei. Partenerul a facut tratamentt pt candida? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-01-30 19:46:40
Re: durerese poate sa nu ti se fi refacut cum trebuie flora. exact asa am patit si eu, am mers la dr si mi-a prescris din nou ovule iubesc si sunt iubita Offline #4 2011-01-30 20:10:56
Re: durerear fi bine sa repeti analizele, eu dupa tratament cu ovule pentru candida am facut o iritatie si ma ustura rau la contact sexual, am fost la medic si am folosit alte ovule ca tratament pentru iritatie. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|