|
Nu esti logat.
An luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuia#1 2011-01-30 20:24:51
an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuiaam si eu o intrebare legata de anticonceptionale...eu i-am marvelon de foarte mult timp...nu am avut niciodata "probleme" de genul am uitat pastial ,am calculat gresit sua mai stiu eu ce...insa , Offline #2 2011-01-30 20:27:54
Re: an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuiaTrebuia sa te protejezi suplimentar 7 zile. Contactul a avut loc in 28, deci trecusera cele 7 zile "cu risc", esti ok daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-01-30 20:57:40
Re: an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuiaiti multumesc mult...sper sa fie ok...sincer nu mi s-a intamplat niciodata ...nu-mi vine sa cred ...hahahaha....si cand te gandesti ca i-au pastile de 5 ani ... Offline #4 2011-01-30 21:00:12
Re: an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuiaSe mai intampla, mai ales cand iesi din ritmul normal de 21 de pastile daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-01-30 21:00:34
Re: an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuiaa...si inca ceva...acum ca am terminta pastilele pe 28ianuarie....in a 4 zi va trebui sa imi vina ciclu(in mod normal)...trebuie sa fac pauza cele 7 zile si apoi continui normal...nu ? Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-30 21:01:30
Re: an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuiaDa ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-01-30 21:11:06
Re: an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuiasincer m-am mai linistit putin....oricum pana la urma sunt constienta ca "faptul" este consumat ...hahahaha...astept acum sa imi vina si sper sa fie ok ...ceea ce m-a facut sa ma ingrijorez este faptul ca acum (adica de cand am avut contactul neprotejat,de 2 zile ) am o scurgere ciudata maronie ...este adevarar ca am si anumite simptome de ciclu...doar ca treaba e cu dus si intors(cel putin din cate stiu eu)...am auzit ca in momentul in care se "instaleaza" cica ai niste scurgeri ca niste sangarari...GOD knows...hahahaha....mii de multumiri inca o data Offline #8 2011-01-31 12:32:14
Re: an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuiaNidarea are loc cam dupa 7-8 zile de la contact, nu are cum sa fie scurgerea aia sangerare de nidare daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|