homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

An luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuia

#1 2011-01-30 20:24:51

choochydoll
New member
Inregistrat: 2011-01-30

an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuia

am si eu o intrebare legata de anticonceptionale...eu i-am marvelon de foarte mult timp...nu am avut niciodata "probleme" de genul am uitat pastial ,am calculat gresit sua mai stiu eu ce...insa ,
in Decembrie ar fi trebuit sa termin pastilele pe 26 ceea ce inseamna ca pe 30 imi venea ciclu(mie imi vine mereu in a patra zi de cand termin patilele) ...asa ca am mai continuat inca 4 zile pana pe 30 Decembrie...
problema intervine in momentul in care eu am luat pastila in Ianuarie,pe 8 in loc sa o iau pe 7 (initial am avut impresia ca am luat pastiel in Decembrie pana pe 31 insa ulterior mi-am adus aminte ca de fapt in ziua de 31 Decembrie nu mai luasem)...
eu am calculat asa: daca am luat pastile  pana pe 30Decembrie ar fi trebui sa incep urmatoarea tableta pe 7Ianuarie,insa eu am inceput-o pe 8 Ianuarie...si le-am terminat pe 28Ianuarie
intrebarea este : mai sunt la fel de protejata in continuare?pastilele isi mai fac efectul?  daca pe 28 Ianuarie am avut contact neprotejat....

#2 2011-01-30 20:27:54

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: an luat pastila cu o zi mai tarziu decat trebuia

Trebuia sa te protejezi suplimentar 7 zile. Contactul a avut loc in 28, deci trecusera cele 7 zile "cu risc", esti ok tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-01-30 20:57:40

choochydoll
New member

iti multumesc mult...sper sa fie ok...sincer nu mi s-a intamplat niciodata ...nu-mi vine sa cred ...hahahaha....si cand te gandesti ca i-au pastile de 5 ani ...

#4 2011-01-30 21:00:12

yoyolina
Moderator

Se mai intampla, mai ales cand iesi din ritmul normal de 21 de pastile forgetit

#5 2011-01-30 21:00:34

choochydoll
New member

a...si inca ceva...acum ca am terminta pastilele pe 28ianuarie....in a 4 zi va trebui sa imi vina ciclu(in mod normal)...trebuie sa  fac pauza cele 7 zile si apoi continui normal...nu ?

Publicitate

loading...

#6 2011-01-30 21:01:30

yoyolina
Moderator

Da smile ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

#7 2011-01-30 21:11:06

choochydoll
New member

sincer m-am mai linistit putin....oricum pana la urma sunt constienta ca "faptul" este consumat ...hahahaha...astept acum sa imi vina  si sper sa fie ok ...ceea ce m-a facut  sa ma ingrijorez este faptul ca acum (adica de cand am avut contactul neprotejat,de 2 zile ) am o scurgere ciudata maronie ...este adevarar ca am si anumite simptome de ciclu...doar ca treaba e cu dus si intors(cel putin din cate stiu eu)...am auzit ca in momentul in care se "instaleaza"  cica ai niste scurgeri ca niste sangarari...GOD knows...hahahaha....mii de multumiri inca o data

#8 2011-01-31 12:32:14

yoyolina
Moderator

Nidarea are loc cam dupa 7-8 zile de la contact, nu are cum sa fie scurgerea aia sangerare de nidare tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.