homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele in bagaj

#1 2011-01-30 17:24:24

karenina12
New member
Inregistrat: 2011-01-21

anticonceptionalele in bagaj

salut...as avea o intrebare...oare am voie in bagajul de mana din avion sa imi pun aticonceptionalele?sa imi iau si foaia pe care mi a prescris medicul anticonceptionalele?

#2 2011-01-30 17:29:23

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: anticonceptionalele in bagaj

eu le tin mereu in portofel si am trecut la granite cu ele ... oho cate. niciodata nu m-a intrebat nimeni de sanatate. ca s fii tu sigura ia si reteta, eu insa nu am avut probleme

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2011-01-30 20:15:09

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

nici eu n-am avut niciodata probleme si nu mi-am dus niciodata reteta, nici nu o mai am.

#4 2011-01-31 12:59:00

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

dece nu le pui in poseta?

cand eram la control ptr avion , aveam poseta a trebuit s-o pun si pe aia la control pe banda aia si in ea aveam ob-urile si no..a trecut banda cu poseta mea ...se uita saraca femeie pe calc nu intelegea ce erau betele alea credea poate ca sunt gloante sau mai stiu eu da chestia e ca nu-mi puteam lua geanta pana cand a chemat pe cineva sa se uite ...vine femeia se uita iute , cred c-a bagat de seama ce era  chicot si ?m putut sa-mi iau si eu in sf poseta...la inceput nu intelegeam de ce nu-mi da voie sa-mi iau poseta pana la urma mi-a picat fisa rotfl

#5 2011-01-31 14:19:28

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

nu e problema cu ac, eu am trecut multe granite fara nici o problema forgetit

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Publicitate

loading...

#6 2011-02-01 12:26:34

lauraior
New member
Inregistrat: 2010-07-12

buna, am si eu o nedumerire:unde pun anticonceptionalele:in bagajul de mana sau in geanta mea?si inca ceva. mai trebuie sa transport si un aparat de aerosol pentru copil.stiti cum se transporta?in bagajul de mana sau la cala?

#7 2011-02-01 12:30:49

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu tin mereu ac-urile in bagajul de mana si nu am avut niciodata probleme, desi am mers foarte des cu avionul. pentru aparat nu stiu..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.