|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele in bagaj#1 2011-01-30 17:24:24
anticonceptionalele in bagajsalut...as avea o intrebare...oare am voie in bagajul de mana din avion sa imi pun aticonceptionalele?sa imi iau si foaia pe care mi a prescris medicul anticonceptionalele? Offline #2 2011-01-30 17:29:23
Re: anticonceptionalele in bagajeu le tin mereu in portofel si am trecut la granite cu ele ... oho cate. niciodata nu m-a intrebat nimeni de sanatate. ca s fii tu sigura ia si reteta, eu insa nu am avut probleme Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2011-01-30 20:15:09
Re: anticonceptionalele in bagajnici eu n-am avut niciodata probleme si nu mi-am dus niciodata reteta, nici nu o mai am. Offline #4 2011-01-31 12:59:00
Re: anticonceptionalele in bagajdece nu le pui in poseta? Offline #5 2011-01-31 14:19:28
Re: anticonceptionalele in bagajnu e problema cu ac, eu am trecut multe granite fara nici o problema Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-01 12:26:34
Re: anticonceptionalele in bagajbuna, am si eu o nedumerire:unde pun anticonceptionalele:in bagajul de mana sau in geanta mea?si inca ceva. mai trebuie sa transport si un aparat de aerosol pentru copil.stiti cum se transporta?in bagajul de mana sau la cala? Offline #7 2011-02-01 12:30:49
Re: anticonceptionalele in bagajeu tin mereu ac-urile in bagajul de mana si nu am avut niciodata probleme, desi am mers foarte des cu avionul. pentru aparat nu stiu.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|