|
Nu esti logat.
Maturizarea relatiei-2#20 2011-02-01 20:57:40
Re: maturizarea relatiei
Probail relatia era mai matrura, se gandea la casatorie. Cam asta reiese de prin finele mesajului. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #21 2011-02-01 20:58:40
Re: maturizarea relatieiCred ca iubitul ei vrea o persoana mai hotarata langa el... o persoana mai independenta si capabila sa ia singura decizii Offline #22 2011-02-02 11:14:50
Re: maturizarea relatieisonia am 23 de ani si el face in mai 24. Intr-adevar dk aveam alt comportament, daca eram mai matura, mai optimista mai ambitioasa si cu siguranta si mai independenta se gandea la casatorie mai departe. Acum knd l-am intrebat mi-a zis k are retineri pentru ca am dat de atatea ori gres, deoarece la un moment dat am devenit f pesimista, deloc matura cu multe dovezi de imaturitate. De cand am avut ultima cearta cu el si i-am promis k voi deveni persoana pe care o vrea langa el, cea care eram la inceput e ceva mai reticent, nu prea mai are incredere in ceea ce ii spun , zicandu-mi k el vrea fapte concrete nu vorbe. Din aceasta cauza e km rece, apatic.....Ce trebuie sa fac fetelor ca sa ii demonstrez ca intr-adevar sunt matura si ceea ce el mai vrea. Daca vrea vreuna dintre voi sa imi dea id-ul de mess pentru a vorbi ma multe si mai pe indelete. Am si o convorbire cu el pe mess din care reiese ca daca voi face ce zic totul va fi altfel...ca il pot considera un nou inceput. Offline #23 2011-02-02 11:27:41
Re: maturizarea relatieiAlina, eu una nu cred in schimbarile astea la comanda de dragul cuiva. Nu cred ca functioneaza pe termen lung sa te prefaci ca esti altceva decat esti in realitate. Imi vine sa-ti zic sa cauti un om care sa te accepte asa cum esti, mai imatura, mai copila, nu unul care sa incerce sa te schimbe dupa bunul lui plac. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #24 2011-02-02 11:30:18
Re: maturizarea relatieinu inteleg de ce pui atata accent pe casatorie..totul se rezuma, din cate am citit, la o posibila casatorie. el trebuie sa te accepte asa cum esti, eventual sa-ti fie alaturi, sa te sprijine si sa te ajute sa devii o persoana responsabila, matura si independenta. lucrurile astea nu se capata peste noapte, de pe o zi pe alta. nu stiu de ce e nevoie sa devina rece si atipic, din moment ce te iubeste si isi doreste un viitor cu tine ar putea sa te invete anumite chestii. eu cred ca el tot ti-a indus aceste idei, incat tu chiar ti le-ai insusit. tu in sinea ta, poate esti o persoana matura si pregatita pentru a infrunta orice tip de problema, insa el repetandu-ti intr-una aceleasi lucruri, te-ai pierdut :-/ te face sa ti pierzi increderea in tine nu alta În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#25 2011-02-02 12:01:10
Re: maturizarea relatieieu cred ca intr-o relatie amandoi sunt de vina. nu el e vinovatul ca surghiunit-o, nici ea nu e vinovata ca se comporta specific comportamentului ei. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|