Ce facem cand te iubesc nu mai e de ajuns?-2
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
Re: ce facem cand te iubesc nu mai e de ajuns?
coraline a scris:Stiti ce nu inteleg eu? fata spune ca nu mai simte la fel si voia sa stie daca este grav, daca este normal sau nu. De ce in loc sa o sfatuim pe ea, sa ii explicam ca nu e sfarsitul lumii si este totusi ceva normal, apar toate fetele cu relatiile perfecte spunand cat de buna este relatia lor si fac sa para de parca toate relatiile care nu sunt asa sunt ciudate?
Ma bucur mult ca exista asemenea relatii, dar pe cea care a deschis topicul cu ce o ajuta? Daca eu ma plang ca relatia mea scartaie, cu ce ma ajuta sa imi spuna cineva ca a ei este perfecta, ideala, sublima?
Nu inteleg de ce cand cineva are probleme trebuie sa apara cineva care spune ca ii este perfect, se simte foarte bine dupa atata timp si mama ce fericire. Cum va inchipuiti voi ca se simte acea fata care a deschis topicul?
Sigur imi veti sari toate in cap..... Dar nu cred ca topicul a fost creat ca sa isi laude fiecare relatia sau sa si-o injure, se numeste "ce faci cand nu mai este de ajuns" nu "atunci cand totul merge perfect fara nici o problema"
exact asta gandeam si eu... parca cele cu relatii perfecte vor sa faca in ciuda celorlalte ca ce norocoase sunt ele... adica cel putin daca eu as fi postat cu problema asta, as fi simtit ca mi se da cu tifla in nas, ca nu mi`am gasit jumatatea perfecta si degeaba am relatia asta. nu stiu de ce, am mai observat asta si in viata reala, cand cineva are probleme intr`o relatie, vine cineva ( amica, prietena f buna etc ) si incepe sa se laude ca relatia ei e super si se simte superioara fata de toti ca ea traieste iubirea perfecta, cand o fata care are probleme numai asta nu vrea sa auda.
Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-01-25 10:27:09)
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Eu daca as citit despre relatiile astea perfecte, as dori sa gasesc si eu asa ceva, in nici un caz nu m-as multumi cu mai putin.Deja cand iti pui intrbari de genul ai indoieli legate de relatie, si daca ai indoieli... deja nu e de bine.
Catalina, vraja nu ar trebui sa dispara, mi se pare normal sa fii pretentioasa, ca doar esti pretentioasa cu omul cu care vrei sa petreci restul vietii.
Rosebunny, o prietena de-a mea tocmai a trecut printr-o desparire de un om care nu o merita, si da, ca sa ii arat ca poate mai bine i-am adus aminte de relatia mea "perfecta", si asta a convins-o ca merita mai mult, si ca se poate mai mult. Mie mi se pare ca ajta, dar fiecare cu parerile lui.
Ultima oara a fost editat de Monica999 (2011-01-25 10:26:46)
- rosebunny
- Insomniac member
Monica999 a scris:Eu daca as citit despre relatiile astea perfecte, as dori sa gasesc si eu asa ceva, in nici un caz nu m-as multumi cu mai putin.Deja cand iti pui intrbari de genul ai indoieli legate de relatie, si daca ai indoieli... deja nu e de bine.
Catalina, vraja nu ar trebui sa dispara, mi se pare normal sa fii pretentioasa, ca doar esti pretentioasa cu omul cu care vrei sa petreci restul vietii.
Rosebunny, o prietena de-a mea tocmai a trecut printr-o desparire de un om care nu o merita, si da, ca sa ii arat ca poate mai bine i-am adus aminte de relatia mea "perfecta", si asta a convins-o ca merita mai mult, si ca se poate mai mult. Mie mi se pare ca ajta, dar fiecare cu parerile lui.
e alta treaba cand tipul din relatie se poarta ca un nesimtit, deja fata ar trebui sa fie constienta ca nu e de bine si sa`l lase. dar si relatiile in care tipul se comporta perfect au probleme. aici nu e vb neaparat de o relatie in care unu din parteneri se poarta urat, ci e vb de efectele trecerii timpului si felul in care ele afecteaza relatia.
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
monica nu toti au norocul de asa relatii din prima zi, poate ceva nu merge bine in primii ani si apoi ceva se schimba si devine brusc "perfecta". nu ai de unde sa stii ce iti rezerva viitorul si nici din prima saptamana cu omul nu stii daca va fi o relatie ideala sau nu.
Poate fata trece printr-o pasa proasta, un moment mai prost, cine stie? nu ne-a dat detalii, poate nici nu vrea, dar nu inseamna ca daca acum nu e fericita, nu a fost pana acum sau nu va fi de acum inainte.
Tot ce putem noi sa facem este sa o sustinem. Daca cineva se plange ca nu are bani, ca e vai de el, cum ar fi sa ma laud eu ca am palate si castele? L-ai ambitiona sau i-ai dat de tot cu ceva in cap? Pe principiul asta merg eu, daca omul e amarat, cum sa stau sa ma laud eu cu ce am acasa?
Plus ca nici una din noi nu stie cat de amarata este ea, ce nu merge in relatia ei, nu putem sa dam deja verdictul "relatia nu este perfecta, schimba-l!"
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- rosebunny
- Insomniac member
eu nu pricep de ce nu puteti da sfaturi fara sa va laudati. nu puteati spune : " nu e normal, daca va iubiti ar trebui s`o arati" sau " depinde de fiecare cum percepe iubirea si cum si`o manifesta" etc. dar nu sa ziceti de voi, ca fata nu are ce sfat sa urmeze din ce ziceti voi, ea doar citeste ca va iubiti, da unde e sfatul ? ma apuc si eu de scris povesti si gata... poate am fost rautacioasa, dar asta gandesc.
- coraline
- Addicted member
x_ynna a scris:"fata spune ca nu mai simte la fel si voia sa stie daca este grav, daca este normal sau nu"
Tocmai asta am facut cora. Din punctul meu/nostru de vedere (adica a celor care isi "lauda" relatiile) nu este neaparat normal sau ok. Eu personal, prin ce am impartasit la acest topic, am vrut sa subliniez ca se poate si mai bine si ca poate el nu e "the one", poate ca undeva exista un barbat care o sa aiba ce descoperi la ea si peste 10 ani si langa care sa iubeasca din ce in ce mai mult in fiecare zi. Ce e asa rau in asta?
pentru ca nimeni nu poate sa spuna ca relatia ei este sau nu perfecta poate ea are acum probleme foarte mari si logic deja totul se darama in jurul ei. nu stim ce este cu relatia ei, cu baiatul ei, ca sa putem sa ii zicem deja "pai nu e buna relatia ta, a mea e mai buna, uite vezi al meu face si drege deci daca nu mai simti la fel...da-i papucii treci la altul" nici una din noi nu e indreptatita sa spuna asa ceva, oricat de bine ii merge acasa, pentru ca oricare dintre noi am trecut prin momente dificile in relatie, si daca renuntam atunci pe principiul "nu mai merge clar, papa" acum eram singure
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
Dar cine a spus: "relatia ta nu e buna?" Hai sa nu punem vorbe in gura oamenilor si sa schimbam scopul topicului. Fata a zis ce simte, ce se intampla. Unii au venit cu pareri+exemple, altii au facut la fel. Nu inteleg care ar fi o problema? Ce deranjeaza mai mult de fapt? faptul ca ne-am exprimat parerea sau faptul ca exista si ALTFEL de relatii decat cele cu care sunteti obisnuite? Nu spune nimeni ca toata lumea trebuie sa aiba astfel de relatii, sau ca toata lumea isi doreste asa ceva. Ceea ce mie imi face bine, adica: flori, te iubesc spus zilnic, alintat, sarutat mereu, alaturi in orice problema etc etc, poate pentru altcineva e un cosmar si prefera o distanta mai mare intre parteneri si fiecare sa isi mai vada si de ale lui. Astea sunt optiunile, fiecare alege. De ce se percepe mai mult ca o lauda decat ca o opinie? Invidie?!
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- coraline
- Addicted member
Deranjeaza cel mai mult faptul ca au aparut mai multe persoane care isi prezinta relatiile de care sunt foarte fericite, dar de fapt nu dau nici un sfat. Indivie? a cui? nu cred ca s-a aratat cineva invidioasa pe aici Observ ca imediat cum cineva are parere diferita, gata persoana e invidioasa. Mda, sigur
Doamne ajuta sa fie toate asa de fericite ca voi, dar uite ca nu se poate, si atunci de ce sa amaram fata mai mult doar asa, ca sa ii aratam ca se poate?
Opinii tocmai ca nu am vazut, am vazut doar ca s-au prezentat niste relatii, s-au facut rezumate, dar nu s-au dat sfaturi, nici o incurajare nimic.. doar a vorbit fiecare despre ale ei.
Exista topicuri in care se poate vorbi despre dragoste si amor indeajuns, aici nu era ideea sa aparem toate si sa spunem ce bine ne este acasa.
Nu ma apuc acum sa despic in 4 postarile, ca nu am chef sa ma cert cu nici una din voi, dar eu ce am citit nu am privit-o ca un sfat, ci ca o lauda de sine. Daca eu eram cea care as fi initiat, asa as fi vazut tot, asta este opinia mea si asta am inteles eu din ce s-a scris.
Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-25 10:53:42)
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
si mie mi-au lasat unele postari aceeasi impresie ca lui coraline si rosebunny. pe de alta parte, catalina chiar asta intreaba: "sunt eu pretentioasa sau asta se intampla cu toate relatiile?". deci nu cere un sfat, vrea sa afle daca si alte relatii au trecut prin asa ceva. din pacate pt ea, cele care au simtit raceala intr-o relatie nu vor sa vorbeasca/recunoasca, asa ca raman la inaintare cele cu relatii perfecte .
Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-01-25 11:01:51)
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
Monica999 a scris:Eu daca as citit despre relatiile astea perfecte, as dori sa gasesc si eu asa ceva, in nici un caz nu m-as multumi cu mai putin.Deja cand iti pui intrbari de genul ai indoieli legate de relatie, si daca ai indoieli... deja nu e de bine.
ideea asta și era cu lauda de sine se poate mai mult, alții pot nu pt că au noroc, ci pt că au știut ce să caute și cum să perceapă iubirea (care nu stă ?ntr-un te iubesc, un buchet de flori sau o masă la restaurant, ci ?n multe gesturi de multe ori mărunte, ca faptul că are grijă de tine c?nd ești bolnavă, de ex)
dacă vedeți că după 2-3-5 ani s-a ajuns la rutină, la plictiseală, e clar că ceva nu merge și poate că nu e persoana potrivită iar dacă fata nu mai simte la fel, ca să fiu exact la subiect, nu e el the one.
p.s: nu mă simt deloc vinovată pt lauda de sine. cu ea am reușit să conving multe prietene că fericirea nu stă ?ntr-un bărbat care le iubește și pe care-l iubesc doar pe jumătate, pt că e posibil să nu existe altceva mai bun și pt că oricum toți ajungem la rutină la un moment dat. azi am prietene fericite datorită laudei mele de sine și asta mă face și mai fericită!
p.s.1 : din cauza celor ca voi, care spun da, e normal să nu mai fie la fel, ajung prietenele voastre/oamenii să se complacă. pt că au impresia că așa trebuie să fie dacă li se ?nt?mplă și altora după n ani
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2011-01-25 11:16:43)
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
nu poti nici sa astepti o viata, tot cautand perfectiunea. daca dupa fiecare 3 ani de relatie schimbi partenerul pt ca intervine monotonia, posibil sa te trezesti la 50 ani singur, inca in cautarea iubirii perfecte. poate tu esti cel/cea care tb sa se schimbe, poate esti prea idealist sau egoist. incearca sa intelegi intai de ce scartaie relatia: discuta cu partenerul, afla daca si el simte la fel si decideti impreuna daca se poate face ceva sau nu. adesea monotonia se poate elimina daca ambii parteneri o constientizeaza, ea nu e un semn clar ca relatia trebuie intrerupta.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-01-25 11:23:40)
- catalina.florescu
- New member
- Inregistrat: 2010-03-12
va multumesc pt toate sfaturile+exemplele+sustinerile.mi-au fost de mare ajutor....si intr-adevar,eram intr-o pasa mai proasta.sunt in acel punct al relatiei in care vad si defectele,nu doar calitatile si ma gandeam k nu mai merge treaba,dar mi-am dat seama ca e normal.
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
anabella_n a scris:măi fetelor, vă tot citesc și mă șochează de fiecare dată aceeași chestie: după x ani pasiunea scade ?n intensitate, nu mai e la fel, etc nimic mai fals. ?ntr-o relație ?n care e vorba de iubire adevărată pasiunea crește ?n intensitate odată cu trecerea anilor, iar dragostea devine din ce ?n ce mai puternică. e adevărat că nu mai stai bot ?n bot și nu-ți mai spui te iubesc zilnic, pentru că se depășește perioada de cunoaștere, dar odată ce partenerii se știu ?ntre ei, intervine intimitatea profundă, iubirea adevărată, nevoia fizică de a-l ști l?ngă tine zilnic, chiar dacă tu te uiți la tv și el citește sau invers. eu nu aș putea să stau o zi fără soțul meu sau el fără mine și nici nu aș putea concepe să nu facem sex aproape zilnic, pentru că ne dorim din ce ?n ce mai mult, iar viața noastră intimă a devenit mai bună odată cu trecerea anilor. pentru că am ajuns la cunoașterea completă și știm deja ceea ce-i place celuilalt și ce-și dorește fiecare din noi
nu, nu e normal ca ceea ce spuneți voi mai sus să se ?nt?mple. dacă se ?nt?mplă, ?nseamnă că n-ați avut norocul să dați peste iubirea adevărată, aia care durează o viață și dincolo de ea
Subscriu!
Iubesc si sunt iubita
- catalina.florescu
- New member
- Inregistrat: 2010-03-12
vreau sa ajungem ca bunicii mei care se iubesc si se tin de mana si se pupa pe obraz dupa 50 de ani de casnicie
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
ca sa ajungeti asa, trebuie sa fiti asa de la inceput... cel putin eu asta cred
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|