|
Nu esti logat.
Ce o fi cu Mitzi a mea? :(#1 2007-11-04 21:45:00ce o fi cu Mitzi a mea? :(Fetele jucandu-ma cu pisica mea azi am observat intr-o parte si alta niste rani rotunde si cu sange inchegat...si ii lipseste si parul...initial am zis k e vreo boala de piele dar sunt prea simetrice si ce aceeasi forma....anyway Mitzi e castrata dar colega mea de apartament are un motan care nu e castrat....credeti ca are vreo legatura chestia asta? E destul de ciudat ptr ca daca se agatza pe undeva nu isi facea rani simetrice....sunt cam pe la jumatatea corpului, in dreptul coastelor....voi ce credeti? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2007-11-04 22:36:16
Re: ce o fi cu Mitzi a mea? :(si pisica unei prietene are acelasi lucru. o duce regulat la veterinar si o tunde si cred ca face si un tratament. nu e grav, dar trebuie sa te duci cu ea la veterinar. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2007-11-05 00:21:01
Re: ce o fi cu Mitzi a mea? :(DU-O cat mai repede la medic! Offline #4 2007-11-05 03:28:24
Re: ce o fi cu Mitzi a mea? :(la mine a avut motanul o alergie la un tip d emancare...si facea bubite peste tot. Du-o la doctor...el iti va zice ce e de facut... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #5 2007-11-06 13:02:45
Re: ce o fi cu Mitzi a mea? :(da mergi de urgenta la doctor...pisica mea a facut o boala de piele de la o ciuperca..avea tot asa bubite si ii cadea blanita acolo...la medic mi-a zic ca e o ciuperca si ca se ia la om..mi-a dat tratament pt pisica si s-a facut bine...intradevar am luat si eu ca am avut niste eczeme pe piele pe care le-am dat cu nizoral crema...s-a intamplat chiar cand am luat- o iar fratiorul pisicii a facut si el si fata care l-a luat precum si mama ei au facut si ele eczeme...asa ca fuguta la veterinar... Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-11-06 13:04:01) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-06 13:04:26
Re: ce o fi cu Mitzi a mea? :(ce mai face pisica, wildhoney? Offline #7 2007-11-06 13:05:14
Re: ce o fi cu Mitzi a mea? :(si eu care credeam ca numai motanul meu avea asa ceva...tot ciuperca ni s-a spus si noua ca e. il dadea cu un spray verde, acasa il dadeam cu albastru de metilen, ii facea niste injectii si il mai dadea si cu o crema. partea proasta e ca dupa 3-4 luni reapareau. mami de minuni Offline #8 2007-11-06 13:12:55
Re: ce o fi cu Mitzi a mea? :(la pisica mea nu a mai aparut...dar chiar ce faci cu pisicuta si cu bebeul?...dai pisica cand vine barza sau o pastrezi? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #9 2007-11-06 13:20:47Re: ce o fi cu Mitzi a mea? :(o sa merg azi cu ea la doctor....mie nu mi-a parut a ciuperca ptr ca are doua bubitze si sunt absolut simetrice...acum k o fi vreo coincidenta nush...si arata asa ca o rana, are coaja si tot si sange in jur...de asta m-am gandit sa nu fi avut celalalt motan tendinte de imperechere si Mitzi a mea care e castrata.....nu stiu...sa vad ce zice si medicul azi...oricum nu stiu ce se intampla cu ea in ultima vreme, e sperioasa tot timpul, nu mai sta la mangaiat, nu mai sta sa o alint ba chiar fuge de mine .. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|