|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei = test de sarcina dupa cate zile?Pagini: 1
#1 2011-02-03 08:14:08
intarzierea menstruatiei = test de sarcina dupa cate zile?as dori sa imi spuneti cat ar trebui sa astept pana a face un test de sarcina si cand as putea avea primele simtome de sarcina ?(acum am o sensibilitate la sani exact ca inaintea venirii ciclului insa singura diferenta o face sensibilitatea crescuta a sfarcurilor fara marirea lor). mentionez ca incepand din luna iulie pana in octombrie am avut ciclul de 30 zile.noiembrie decembrie ianuarie de 27 zile cu ultima menstruatie pe 4 ianuarie.Multumesc si mentionez ca ne dorim un bebe si de 6 luni pare ca nu vrea sa vina Offline #2 2011-02-03 09:13:28
Re: intarzierea menstruatiei = test de sarcina dupa cate zile?la 3 saptamani de la contactul cu risc, sau la 7 zile de la intarzierea menstrei e relevant testul. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2011-02-03 12:34:57
Re: intarzierea menstruatiei = test de sarcina dupa cate zile?am facut astazi un test insa a fost negativ mersi ptr informatie...fiind testul negativ ma astept la problemele mele lunare Offline #4 2011-02-03 12:51:46
Re: intarzierea menstruatiei = test de sarcina dupa cate zile?Buna sabina, nu fi trista, o sa vina bebelasul tau in curand cu siguranta. Vino la aspirante, suntem multe acolo. Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! Doamne iti multumesc pentru minune! http://www.fertilityfriend.com/home/325a76 Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|