|
Nu esti logat.
Psihologie sociala#1 2007-11-05 12:25:53
psihologie sociala- Ultima oara a fost editat de free (2010-09-27 14:35:28) Offline #2 2007-11-05 12:48:05
Re: psihologie socialapai dak mergi la biblioteca sunt o multzime... #3 2007-11-05 17:17:46
Re: psihologie socialaar mai fi "Manual de psihologie sociala" de Adrian Neculau...si de asemenea buna...dar nu acomera chiar tot ce vrei tu e "Grupurile in organizatii" de Petru Lucian Crurseu...asta din urma acopera in special partea cu individul/indivizi in colectivitate...dar si alte aspecte cred...am comandat o...a ajuns dar n am putut s o ridic de la posta inca...daca nu e urgent iti pot spune exact daca s o iei sau nu...de asemenea cartea de domnul Radu cred ca e buna...personal n am rasfoit o...dar orice scris de el merita citit... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-05 17:51:42
Re: psihologie socialaSi eu am tot manualul lui Neculau. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #5 2007-11-06 16:40:19
Re: psihologie socialasi eu am studiat psihologia sociala in facultate; ne-a fost predata de prof. univ. dr. Ilut Petru. Dansul are numeroase titluri publicate, din domeniul psihologiei. Ce imi amintesc acum ar fi Valori, atitudini si comportamente sociale. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|