|
Nu esti logat.
Dureri testicol drept cu iradiere in abdomen#1 2011-02-03 00:00:30
dureri testicol drept cu iradiere in abdomenSotul meu prezinta de 2-3 zile o durere la testicolul drept care iradiaza spre abdomen, durere care se accentueaza daca-l si strange putin. M-ati putea ajuta, va rog, cu o parere, un sfat , ce anume ar putea fi .. ?! Va multumesc Offline #2 2011-02-03 01:35:40
Re: dureri testicol drept cu iradiere in abdomensa mearga la un medic ar fii cel mai bine iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #3 2011-02-03 10:54:22
Re: dureri testicol drept cu iradiere in abdomen
are dreptate crys, al meu a avut problema asta dar din fericire s-a rezolvat de la sine in cazul lui, la el problema era ca fiind mecanic sta pe jos, in frig, ridica greutati multe faze dastea, dar dupa o zi de odihna nu a mai avut nimic Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #4 2011-02-03 16:20:59
Re: dureri testicol drept cu iradiere in abdomenVa multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|