|
Nu esti logat.
Amenoree-2#20 2007-07-15 21:48:56
Re: amenoreeaoleu eu vroiam sa le termin azi si de maine sa ma apuc de anticonceptionale....vai dereglarile astea imi strica vacanta Offline #21 2007-07-15 22:16:52
Re: amenoreeeu zis sa astepti sa vina sa nu te dereglezi si mai tare. All good things come to those who wait Offline #22 2007-07-15 22:49:53
Re: amenoreeduphastonul asta e periculos? Offline #23 2007-07-16 00:02:26
Re: amenoreen-are de ce sa fie periculos...contine un hormon care in mod normal e produs de tine deci... mami de minuni Offline #24 2007-07-16 01:44:12
Re: amenoreeBuna!Am si eu o problema cu menstruatia.De cand mi-a venit(din clasa a7a)eu niciodata nu am avut un ciclu regulat,imi intarzia chiar si 3 luni:(.Cand iti incepi viata sexuala am inteles ca exista posibilitatea sa ti se regleze,dar la mine n-a fost asa.Am mers si la medic,mi-a facut ecografie si a zis ca am un chist pe ovarul stang (dar nu f mare)si mi-a recomandat anticonceptionale(karissa)...Am luat 3 luni ,timp in care menstruatia mi-a venit normal...si chiar inca 5 luni dupa ce nu am mai luat.Din cauza chistului asta este asa neregulat ciclul?...m-am saturat sa stau si cu frica,cand vad ca nu-mi vine,chiar daca folosesc metode contracepive...Sa merg din nou la medic sa-mi prescrie anticonceptionale?? Offline Publicitateloading...
#25 2007-07-16 09:36:28
Re: amenoreedaca te ai simtit bine cu ele...si nu ai avut probleme...de ce nu?...decat sa te stresezi... happy with him...inlove with him... Offline #26 2007-07-16 12:36:34
Re: amenoreeDa cred ca asta o sa fac...n-am avut probleme in perioada in care am luat anticonceptionale...sper sa fie totul ok pana la urma:).Ms pentru sfat. Offline #27 2007-07-16 13:33:37
Re: amenoreecu placere happy with him...inlove with him... Offline #28 2007-07-19 12:52:10
Re: amenoreebuuun...update....dupa tratament cu duphaston mi-a venit cm.Am sa reiau anticonceptionalele Jeanine... dar doctorita d ela planing a zis sa incep sa le iau din ziua a 5 a .N-am calculat pe moment dar o sa-mi vine exact knd ma duk la mare.Oare n-as putea sa le iau de azi din rima zi?Ce conteaza cand incep? Offline #29 2007-07-19 13:18:41
Re: amenoreeia le de acum si esti protejata din prima zi...daca incepi din a 5 a vei avea nevoie de protectie suplimentara pana inghiti 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #30 2007-07-19 16:34:13
Re: amenoreems :-) Offline #31 2007-11-06 15:38:07
Re: amenoreeam 39 de ani si am nascut la 35 de ani. Anul acesta am avut o intrerupere de sarcina si cam la 6 luni dupa acest eveniment am observat ca am avut un ciclu mult diminuat cantitativ si extins la 12-13 zile.( Mentionez ca dupa avort, dat fiind ca partenerul meu era un egoist, am abuzat cam de 4-5 ori de Postinor, desi stiam prea bine ca nu e bine ce fac...) Am fost la ginecolog si mi s-a spus ca este posibil sa fiu in premenopauza. Am facut si echografie unde mi s-a spus ca am un endometru f subtire- 5 mm grosime- si ar putea fi un semn de menopauza (cica este posibil dupa un avort s-o patesti !). Problema mea este ca mi s-a administrat Duphaston, din a 15 a zi pana in a 23 zi dupa menstra. Am observat "efectele binefacatoare": surplus in greutate datorita unei senzatii marite de foame, necontrolabila, dureri de sani, puseu de acnee pe fata... concomitent iau si mladite de zmeur, tarosin si calciu... Offline #32 2007-11-06 17:03:07
Re: amenoreear fi fost o idee buna sa renunti la Postinor si sa gasesti o metoda contraceptiva eficienta independenta de partener(sterilet sau contraceptive orale combinate)...sincer eu nu cred ca duphaston e solutia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|