homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri

#1 2011-02-01 22:47:44

marina05
Membru
Inregistrat: 2009-07-28

dureri

Buna seara,

Va scriu in sensul ca ma veti putea sfatui,sau sa ma ajutati cu anumite chestii.
De cateva luni incoace,inainte de menstruatie (care e cat de cat regulata,dar nu prea),simt ca mi se blocheaza muschii picioarelor,de la bazin in jos.E o situatie tare aiurea,cu dureri imense incat nu-s buna de nimic,abia pot sa ma ridic din pat fara sa nu cad.Durerea m-a mai lasat,dupa un tratament cu unguent,insa acum,simt o oarecare presiune in jurul buricului,atat in perioada menstruatiei,cat si in afara ei,ca un punct,ce mereu ma deranjeaza.Mentionez ca am fost si foarte stresata in ultima perioada (sunt in sesiune),am mancat si destul de prost,si orice am mancat mi-a provocat acid gastric,si am fost nevoita sa dau tot afara.Mi s-a intamplat cu atat mai des,cu cat nu mai stiu ce sa fac.Am si un tratament in acest sens cu niste capsule moi de la Nurofen,insa ametesc dupa ele.Nu mai stiu ce sa cred,fiecare zice altceva,am facut si doua teste de sarcina,mentionand ca am avut si un contact sexual neprotejat cu aproximativ o luna jumate in urma.Ce credeti ca poate fi?

#2 2011-02-04 12:08:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: dureri

marina, ideea ca versi absolut orice maninci ma duce cu gindul la o problema legata de alimentatie sau/si de digestie...durerile de burta pot fi in acelasi context
eu zic sa mergi la medic, nu la ginecolog ci la un internist(sau si mai bine la medicul de familie) sa ii povestesti toate problemele tale si ce investigatii ai facut si el va sti sa te indrume mai departe spre rezolvarea situatiei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.