homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stare febrilă după intervenţie chirugicală

#1 2011-02-01 10:05:35

alba_tros
New member
Inregistrat: 2010-04-09

stare febrilă după intervenţie chirugicală

bună ziua!

vineri, am fost operată la axilă. diagnostic: hidrosadenită. toate bune şi frumoase. ?ncet am ?nceput să mi mişc mai bine braţul. problema este că am temperatură doar ?n timpul zilei. urcă p?nă la 37,6. iau antibiotic, ciprinol, 2 pe zi. ?ntrebarea mea este dacă e normală această stare febrilă şi ?n a 4 zi de la operaţie? operaţia s a făcut prin excizie mare, era un nodul de 2/2cm, moale. nu tuşesc, nu strănut, uneori simt o senzaţie de tărie pe nas. iar sutura pare ok, abia de ieri, pe bandaj, am observat că răm?ne o pată de s?nge de culoare ?nchisă. nu se simte ?ntăritură ?n zona suturii. medicul zicea că i normală febra şi să mă pansez ?n continuare singură. totuşi, insist cu febra...
mă poate ajuta cineva cu un sfat, un răspuns vis a vis de stare de febrilitate, vă rog?

mulţumesc

#2 2011-02-04 12:13:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: stare febrilă după intervenţie chirugicală

nu e chiar febra, mai degraba as zice ca e o stare subfebrila...atita timp cit ea cedeaza, deci nu e permanenta, nu m-as ingrijora...mai mult stie evident medicul tau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.