|
Nu esti logat.
Rezultat papanicolau#1 2011-01-31 17:03:52
rezultat papanicolauva rog frumos sa.mi raspundeti si mie!am primit rezultatul papanicolau care imi zice asa: satisfacator pt evaluare, celule endocervicala prezente; cocobacili,lactobacili;modificari celulare reactive asociate cu:inflamatia; celule gladulare endometriale; DIAGNOSTIC CITOPATOLOGIC; frecvente epitelii intermediare si superficiale eozinofile etalate. moderat detritus celular amorf. VA ROG DIN SUFLET Offline #2 2011-02-04 12:15:14
Re: rezultat papanicolaupare a fi ok , o infectie eventual, insa, asa cum am mai spus de mii de ori deacuma, examenul citologic se interpreteaza in context clinic, deci e important sa mergi sa discuti cu medicul tau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|