|
Nu esti logat.
Sangerari dupa sex#1 2011-01-23 15:53:10
Sangerari dupa sexBuna dragele mele, Offline #2 2011-01-23 16:34:10
Re: Sangerari dupa sexeu, din cate stiu, sangerarea dupa sex inseamna rana pe col. sangele este rosu aprins sau este mai maroniu, gen spotting? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2011-01-23 16:46:49
Re: Sangerari dupa sexde cateva ori era rosu, o picatura mica rosie, cu timpul aparea diluat...ouf , de asta mi-era cel mai frica Offline #4 2011-01-23 16:48:31
Re: Sangerari dupa sexeu am ca niste fire de sange sau niste picaturi care par mai intinse, ca o scurgere de culoare rosu aprins.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-01-23 17:27:19
Re: Sangerari dupa sexAm vorbit si cu mama mea si mi-a zis ca cel mai probabil am o rana de col. Maine am sa sun la CMU sa vad cum pot sa mi strecor o consultatie sa-mi fac un papanicolau si sa vedem ce iese. Cand primesc rezultatul am sa va tin la curent Multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-23 17:33:04
Re: Sangerari dupa sexcel mai bine iti faci un papa si apoi o colposcopie, cu ochiul liber este posibil sa iti puna un diagnostic gresit. bafta! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2011-02-04 12:34:09
Re: Sangerari dupa sexBuna, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|