homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie anormala?

#1 2011-02-04 15:28:05

georgi87moi
Membru
Inregistrat: 2009-05-05

menstruatie anormala?

Buna ziua!
Am o problema si as vrea un sfat va rog, am 24 de ani si am inceput de cateva luni sa am un ciclu menstrual cam suparator. Nu am un ginecolog si ecografii pelvine am facut mai demult mereu cu acelasi rezultat,cateva chisturi ovariene care nu pun probleme. Acum ciclul menstrual nu stiu daca e regulat pentru ca incepe sangerarea abundenta care tine cateva zile de pe 9 sau de pe 10 in fiecare luna,dar cu o saptamana inainte am mici scurgeri uneori maronii alteori sange rosu dar putin si zilnic. Sangerarea propriu zisa e abundenta si cu cheaguri. Ce sa fac? Contraceptive nu am luat de 2 ani,era bine ca era mult mai bine reglat ciclul menstrual,dar n-as vrea sa reincep sa iau. Multumesc

#2 2011-02-04 16:29:47

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: menstruatie anormala?

nu stiu daca e neaparat o problema... e drept ca tine cam mult spotting-ul acela, dar nu stiu daca ai ce sa-i faci. daca e deranjant, mergi la doctor, vezi ce zice.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.