homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum scapam de fosta?

#1 2011-02-04 00:08:48

catalina.florescu
New member
Inregistrat: 2010-03-12

cum scapam de fosta?

vi s-a intamplat ca iubitul vostru sa fi avut o relatie mai lunga inainte de a fi cu voi?si ca acea relatie sa il fi marcat?eu nu mai scap de fosta lui.au avut o relatie serioasa,mai aveau un pic si se luau si acum peste tot unde merg aud de ea  sm parca e un scai,cum scap de el?

#2 2011-02-04 00:10:29

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: cum scapam de fosta?

Pai de cat timp esti cu iubitul tau?

#3 2011-02-04 00:21:13

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

De el sau de ea vrei sa scapi?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#4 2011-02-04 00:29:52

catalina.florescu
New member

avem aproape 2 ani si de ea vreau sa scap lol nu de el

#5 2011-02-04 00:57:28

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Si ce vrei sa spui ca peste tot numa de ea auzi? De la el sau de la prietenii si familia lui?

Stiu un caz ca al tau, au fost impreuna vreo 5-6 ani, nu aveau de gand sa se ia ca erau tineri dar cert e ca dupa ce s-au despartit toata lumea  intreba in continuare de fosta (desi avea alta), mai ales familia, ca deja o cunosteau toti, il intrebam si eu (ca imi placea de ea), dar presupun ca actuala nu a aflat chestiile astea. Dar e destul de recenta treaba, sper ca in 2 ani nu o sa mai intrebe nimeni, ca era stresat si el deja de toate intrebarile.

Eu zic sa vorbesti cu el sa vezi daca a trecut intr-adevar peste despartire sau s-a aruncat in rel cu tine ca sa incerce sa o uite mai repede si acum isi da seama ca nu a trecut. Si spune-i ca daca e cu tine, e doar cu tine, nu cu tine si cu amintirea fostei, ca te deranjeaza.
Sa nu te superi pe mine ca ti-am zis sincer,  nu vad cum se poate rezolva mai delicat situatia smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#6 2011-02-04 01:02:32

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Aoleo 2 ani yikes

#7 2011-02-04 07:38:07

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Wow 2 ani, asa a fost si la mine, amandoi veneam din relatii luungi, 7 ani , amandoi big_smile , eu nu i-am prea zis de exu, doar daca ma intreba, el mi-a tot povestit , ca ea asa , dar asta in primele ..2 luni sa zic.. si pana la urma i-am zis : auzi mai lasa-ma cu fosta ta, mai simti ceva pt ea, mai vrei ceva de la ea? nu, atunci nu imi mai povestii atata de ea. Ce atata sa ne purtam cu manusi sa nu ii jignim, pai ei de ce nu se gandesc sa nu ne jigneasca povestindu-ne continuuuuu  de foste.De atunci nu am mai avut pb si acusi facem 9 luni impreuna si e super.  big_smile

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#8 2011-02-04 13:29:03

catalina.florescu
New member

sunt sigura ca a trecut peste amintirea ei,nu a lasat-o de buna ce a fost...era "satana",asa ii zic prietenii lui rotfl si nu am auzit niciodata o vorba buna despre ea,iar iubitul meu mi-a povestit f putine,doar daca il intrebam eu cv.sunt toti bucurosi ca au scapat de ea si cred ca de asta imi povestesc mereu.si parca asta nu e destul se mai baga si ea in seamna pe facebook si imi comenteaza toate pozele,a facut rost de id-u meu si deschide niste discutii care nu isi au rostul.

#9 2011-02-04 15:40:57

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

pai atunci spune-le prietenilor lui sa nu iti mai vorbeasca despre ea... simplu ca buna ziua smile si pe ea scoate-o din lista prietenilo de pe FB. Faza e ca pe tine te intereseaza persoana ei... altfel nu ati fi devenit prietene virtuale...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#10 2011-02-05 00:05:12

catalina.florescu
New member

probabil ca da...ma fascineaza si uimeste nebunia de care da dovada

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.