homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Moda omoara personalitatea?-2

#20 2007-11-06 01:47:14

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Re: moda omoara personalitatea?

aveam o profa de romana in liceu, cu care faceam si meditatii.. se imbraca numai de la super firme ( nu dau nume) si cum ajungeam acasa isi arunca pantofii si se plangea ca o dor rau picioarele.. o intrebam de ce-i mai poarta si zicea "cum sa nu-i port!? sunt ultimul model de la..." neutral

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#21 2007-11-06 08:08:59

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

skumpi a scris:

crys_ty_na a scris:

skumpi a scris:

si eu cateodata cand nu sunt aranjata ...k nah mai am si eu zile in care chiar n`am chef...sau nu am chef sa`mi spal paru..ma imbrac in graba etc...toata ziua ma simt nashpa...nu ma simt eu...si as vrea sa ma fac cat mai mica sa nu ma vada nimeni... dar asta nu`mi afecteaza personalitatea...poate moralul..starea...dar in nici un caz personalitatea...
si mai am shi ghinionu sa`mi cumpar haine care dupa 2 3 saptamani nu`mi mai plac si ma gandesc oare unde imi era capu cand le`am cumparat ? lol

dar daca te ai simti in fiecare zi asa? nu crezi ca asta in timp ti ar "afecta" (ce urat suna) personalitatea?

nush ce sa zic...adika dak un om e obisnuit sa fie imbract f bine si dintr`o data incepe sa se imbrace mai putzin bine normal k il afecteaza...dar repet nu cred k personalitatea ci mai degraba ii scade moralu...isi pierde increderea in el dar intreaga personalitate NU
doar nu o sa mergem acum pe ideea k fiecare are personalitatea lui in functie de moda neutral
sau ce...oamenii saraci sau ma rog cei care nu au posibilitati sa se imbrace mai extravagant etc inseamna k nu au personalitate ?
p.s. e doar parerea mea...

bineinteles ca nu ti schimba radical personalitatea...dar o persoana care in medicul potrivit ar fi putut fi extrovertita...ajunge o persoana introvertita...si mie mi se pare o schimbare destul de mare sincer...dar cum ziceai si tu...e doar parerea mea tongue

happy with him...inlove with him...puss

#22 2007-11-06 18:28:09

skumpi
Vizitator

crys_ty_na a scris:

skumpi a scris:

crys_ty_na a scris:

dar daca te ai simti in fiecare zi asa? nu crezi ca asta in timp ti ar "afecta" (ce urat suna) personalitatea?

nush ce sa zic...adika dak un om e obisnuit sa fie imbract f bine si dintr`o data incepe sa se imbrace mai putzin bine normal k il afecteaza...dar repet nu cred k personalitatea ci mai degraba ii scade moralu...isi pierde increderea in el dar intreaga personalitate NU
doar nu o sa mergem acum pe ideea k fiecare are personalitatea lui in functie de moda neutral
sau ce...oamenii saraci sau ma rog cei care nu au posibilitati sa se imbrace mai extravagant etc inseamna k nu au personalitate ?
p.s. e doar parerea mea...

bineinteles ca nu ti schimba radical personalitatea...dar o persoana care in medicul potrivit ar fi putut fi extrovertita...ajunge o persoana introvertita...si mie mi se pare o schimbare destul de mare sincer...dar cum ziceai si tu...e doar parerea mea tongue

aici sunt de`acord cu tine dar atunci sa nu generalizam...
in cazul d fata` moda schimba cateva chestii pe`acolo dar nu intreaga personalitate..in concluzie moda nu omoara personalitatea lol ..pe unii ii avantajeaza iar pe altii ii dezavantajeaza...depinde d la caz la caz big_smile

#23 2007-11-06 19:58:43

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

Lelaina a scris:

da barbara...yo nu pricep ceva..dak nu-ti plac hainele tale de ce le mai cumperi? adik nu le vezi knd le probezi?
   Oricum,putina lume e all the time cool dressed..la faza cu combinatiile eu va recomand sa va benoclati pe strada smile am vazut kestii foarte cute...
    Nu cred k moda repr inabusirea personalitatii atata timp kt esti capabil sa alegi pt tine ceea ce e bine..adik ce te prinde...
    Eu deja sunt satula de ce se poarta... am zis k intr-o zi imi bag picioru si intru intr-un second-hand...sa mor...acolo kiar gasesti un unicat...
    aaa..si traiasca persoanlizarea toalelor smile pe asta incep sa ma bazez mai nou

imi iau haina respectiva fiindca imi place..culoare tot...zic o port la blugii aia..apoi acasa constat ca nu o pot purta de la o sg pereche de blugi....ca unii s-au mai decolorat..cu ceilalti nu merge ca au verde pe ei si bluza e maro...la aia nu merg ca nuj ce au..si tot asa..am dat un exemplu...sau dim in graba nu stau sa imi scot tot sifonierul sa imi caut combinatii de haine...si ma imbrac cu ce apuc...cand am bani si imi pot lua si blugi si pantofi si bluza si accesori e ok..ca le potrivesc insa cand e sa imi iau doar 1 sg piesa majoritatea nu imi ies-combinatii..neutral de exp mi-am luat pantofi maro fiindca nu mi-am gasit alta culoare pe modelul ala si nici nr eu port 35...si a trb sa imi iau si geanta maro..mi-am si geanta maro...acu geaca..mi-am gasit un trenci in carouri mici alb negru...mi-i l-am luat ca mi-a placut la nebunie...si nu merge deloc cu pantofi si geanta...blugii majoritatea au cate un model cva..o culoare ...sau unii s-au lasat si nu mai stau bn pe mn..iar la pantofiorii aia merg numai blugi simpli si conici.,mi-am luat si daia...insa ce fac cu geaca..ca la ce mi-am cumparat nu merge...mi-am cautat o bluza cu maro si alb sau negru..n-am gasit..mi-am luat nijte margele maro:))))) si tot asa....deseori asa mi -i se intampla....mai prbl mea asta este:) sau mai am nenorocul sa se decoloreze o bluza...sa se lase..sa se lase blugii...sa pierd cercei..accesorii in general....am avut si eu geanta hjarta era viata mea cat de frum era...de la il passo mi-am luat..si am dus-o la curatatorie si mi-au bulit-o grater(( aia si-au cerut scuze si atat...si am rams cu buza umflata..iar acum imi trb o geanta mare nearga la fel cum era aia:( nijte bluze gri pt botinele mele gri...nijte accesori gri..si inca o pereche de blugi simpli inchisi si conici...ca ce mi-am luat acum de curand numa cu alea am stat:)))) ca de restu m-am plic..si sa ma mai schimb si eu sa nu zica lumea ca am inebnunit de ma imbraca numai in alea:)))

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-11-06 20:00:32)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#24 2007-11-06 21:31:52

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

poti sa te orientezi cand ti le cumperi in functie de ce culoare au si restul hainelor. eu de ex ma invart in jurul acelorasi culori si rar mi se intampla sa ma imbrac si cand ma uit in oglinda sa vad k am roz cu maro si verde p mine wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#25 2007-11-06 23:50:35

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu cred ca daca ai o personalitate puternica nu ai cum sa te lasi dus de val,nici in moda nici in alte privinte...adica sunt de acord ca majoritatea ne mai cumparam si chestii care sunt la moda si pe care multa lume le poarta,dar eu,personal,nu mi le cumpar decat daca imi place cum imi stau si daca ma simt bine in ele,nu le iau doar pt ca se poarta si "dau bine"...de obicei nu dau foarte multi bani pe haine,in primul rand pt ca nu prea imi permit si in al doilea rand pt ca nu ma intereseaza in principal eticheta...sunt foarte multe lucruri frumoase si de bun gust si la preturi mai mici...de ex mi se pare o mare tampenie sa dau 5 milioane sau mai mult pe o pereche de blugi doar pt ca sunt de firma,cand pot sa-mi iau unii mai ieftini,dar care sa-mi vina de 10 ori mai bine...si va spun sincer,chiar daca sunt constienta ca voi fi catalogata intr-un anumit fel de unele dintre voi,eu mi-am luat de mai multe ori haine din second-hand-uri,majoritatea chiar de firma,pe care multa lume mi le-a laudat si pe care inca le port...asta e,fiecare cu gusturile si cu parerile lui...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#26 2007-11-07 07:38:25

skumpi
Vizitator

si eu am aici un second si e super tare...hainele chiar sunt d firma ...si multa lume se imbraca d acolo..numai k sun pretzurile cam piperate...pt k toate sun noi..cu eticheta...mai imi iau si eu cateodata cand mi se pune pata pe ceva !`

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.