|
Nu esti logat.
Suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVPagini: 1
#1 2007-12-08 15:28:57
suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVBuna ziua, Offline #2 2007-12-09 00:52:54
Re: suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPViti va raspunde luni doctoressa...dar pana atunci eu pot sa ti spun ca legat de HPV tu iei in considerare testul HPV nu papanicolau...deci daca e negativ nu ai HPV (doar daca nu e cumva gresit)....papanicolaul nu evidentiaza prezenta sau absenta HPV ului... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-09 23:27:30
Re: suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVKoilocitele si diskariozele ridica intr-adevar suspiciunea de HPV...Sunt celulele secifice care apar intr-o asemenea infectie...Acele mici excrescente se vedeau cu ochiul liber? Este ciudat faptul ca la analiza HPV nu ti-a iesit nimic, desi excrescentele si papanicolaul se confirma oarecum reciproc...Sa nu fie o tulpina netestata...Partea buna este cele mai periculoase tulpini au fost testate, asa ca, in cazul in care ar fi ceva, nu ar fi foarte grav (zic eu). In plus , eu stiu ca tulpinile care dau excrescente vzibile nu sunt periculoase...Te vei lamuri sigur la colposcopie ( pe care poti sa o faci oricand, indiferent de menstruatie, doar sa nu fii in timpul). Mergi la Sanador la doctoritele Tarlea sau Dinca, ca sunt experte in asa ceva! Offline #4 2007-12-10 10:36:31
Re: suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVMultumesc de raspusuri. Offline #5 2007-12-10 10:49:08
Re: suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVeugenia2007, eu cred ca nu ai ici un fel de HPV, testat sau netestat!...or fi niste mici chiste Nabbot pe colul tau sau mai stiu eu ce. LSIL nu inseamna musai HPV Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-30 10:39:59
Re: suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVVa rog sa ma lamuriti si pe mine; Offline #7 2011-01-27 10:08:02
Re: suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVBuna ziua. Am 25 de ani si doresc sa raman insarcinata. Asadar am mers la un control de rutina in luna noiembrie la care mi s-a recoltat si pentru testul PAPANICOLAU -test pe care eu nu-l facusem niciodata. Testul nu a iesit prea bine dupa care in luna decembrie am facut tratament cu ovule cervugid 2 cure. La repetarea testului din ianuarie doar ce am primit rezultatul si pana ajung la medic cu el as vrea sa ma ajutati cu o parere pentru ca nu pot sta linistita. La clasificarea Bethesda spune ca sunt prelevate 2 lame:FSV/ENDOCOL si EXOCOL, iar calitatea frotiului satisfacatoare cu celule endocervicale prezente. Diagnosticul descriptiv pentru fiecare in parte spune asa: FSV+EXOCOL - celule superficiale si intermediare(CS+CI), polimorfonucleare++, rar histiocite,citoliza+, parakeratoza++, hiperkeratoza++. Binucleeri picnotice pe CS. Nuclei mariti de volum pe CI, rar cu ASC-US. Lactobacili. Apoi descrierea pentru ENDOCOL spune in felul urmator: fond mucoid hematic, polimorfonucleare++.; Celule endocervicale aspect normal fiziologic.; Rar nuclei mariti de volum pe CI.; Rare celule metaplaziate mature, aspect metabolic activ.; Flora:idem. Ultima oara a fost editat de laviniad (2011-01-27 10:24:59) Offline #8 2011-02-06 17:15:37
Re: suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVva rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Offline #9 2011-02-06 19:20:48
Re: suspiciune HPV - rugaminte interpretare Papa Nicolau + test HPVnu stiu sa interpretez fiecare aspect al papanicolaului, dar concluzia trasa, aceea ca ai avea ascus nu este ceva de speriat. acestea sunt celule modificate, carora nu li s-a determinat o cauza. poti avea o infectie virala sau determinata de o bacterie. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|