|
Nu esti logat.
Anticonceptionale dupa sarcina#1 2010-12-07 23:25:56
anticonceptionale dupa sarcinaBuna fetelor Nobody is what it appears to be! Offline #2 2010-12-18 21:50:30
Re: anticonceptionale dupa sarcinadaca alaptezi integral(adica daca nu ii dai decit lapte, la toate mesele, puiului tau) atunci eu zic sa astepti linistita menstra....daca nu prea mai alaptezi si lohiile s-au terminat(adica nu ii dai lapte la fiecare masa, si doar lapte) atunci poate ca e mai bine sa incepi sa iei cerazette... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-01-30 23:11:20
Re: anticonceptionale dupa sarcinabuna..as avea si o io mare rugaminnte ...este vb despre AC..si as vrea sa stiu dak inlocuirea marvelon 21 cu desorelle..este buna...si dak am gresit luand pastilele dupa cum luam marvelonu..adik nu incep de la unu ci nr de la nr de zile din sapt asa cum era marvelon....si dak starile de greata care le am acum sunt normale ...mai ales ca am fc inlociurea..multumesc ...as aprecia mult dak miar rasp cineva Offline #4 2011-01-31 08:21:32
Re: anticonceptionale dupa sarcinae ok daca ai luat desorelle in loc de marvelon, au aceeasi concentratie si e ok ca le-ai luat exact cum ar fi trebuit sa iei marvelonul. Offline #5 2011-01-31 12:30:21
Re: anticonceptionale dupa sarcinatine si pe timpul menstruatiei? Offline Publicitateloading...
#7 2011-02-04 02:42:46
Re: anticonceptionale dupa sarcinaBuna fetelor,am si o rugaminte,alaptez si iau cerazette ,problema e ca am avut contact sexual di prima zi de cand le-am luat dar nu a lasat in mine,asta s-a intamplat pe 25 decembrie iar p 2 ianuarie mi-a venit menstruatia,ar fi trebuit pana azi sa-mi vina iar dar nimic,se pune problema de vreo sarcina?sa-mi iau totusi un test?astept raspuns, va rog! Offline #8 2011-02-04 11:58:42
Re: anticonceptionale dupa sarcina
nu cred ca se pune problema de vreo sarcina, menstra poate sa nu apara cind iei contraceptive doar cu progesteron.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2011-02-04 12:25:32
Re: anticonceptionale dupa sarcinamultumesc mult pentru raspuns si sper sa nu fie vreo sarcina.atunci pot sa stau linistita chiar daca nu imi apare menstra? cred ca de la anticonceptionale(cerazette) am dureri de cap si uneori niste scurgeri maroni? Offline #10 2011-02-08 00:53:10
Re: anticonceptionale dupa sarcinabuna,am si eu o intrebare:alaptez ,si vreu sa stiu daca pot sa raman insarcinata daca nu am avut menstruatie?pentru ca am avut contact sexual neprotejat iar dupa 8 zile a aprut si menstruatia,m-a tinut 8 zile .va rog ajutati-ma pt ca zilele astea ar fi trebuit sa-mi vina iar menstruatia dar nimic.sa-mi iau totusi un test? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|