homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstra ciudata

#1 2011-02-07 19:54:18

alle_alle
New member
Inregistrat: 2010-07-27

menstra ciudata

buna fetelor

am si eu o intrebare.  luna aceasta mi-a venit menstra foarte ciudata,desi am luat corect ac. am fost racita saptamana trecuta,dar inafara de paracetamol sinus si vitamina C altceva nu am luat. are o culoare inchisa si nu m-a tinut nici macar o zi. ar trebui sa-mi ac ceva probleme? din cate am citit paracetamolul si vitaminele nu intractioneaza.  multumesc smile

Ultima oara a fost editat de alle_alle (2011-02-07 19:56:58)

#2 2011-02-08 09:47:10

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: menstra ciudata

esti in primele 3 luni de administrare a AC? Daca da, e normal sa fie ciudata deoarece trebuie organismul sa se obisnuiasca. Menstra oricum ar trebui sa fie mai redusa cantitativ.

Eu zic ca nu sunt probleme, dar daca mai continua si luna urmatoare, ar trebui sa mergi la medicul de planning ca s-ar putea sa trebuiasca schimbate.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-02-08 13:04:30

br1liant1k
New member
Inregistrat: 2011-02-06

salut . Am 17 ani si pentru prima data am inceput a bea anticonceptionale luna aceasta .am inceput cu prima zi a mentruatiei care a durat 4-5 zile ,,,, akum sunt la a 9 pastila ,shi observ pete maronii-roshietice  de fiecare data cind plec la WC. de azi dimineatza ma dor shi ovarele putin ,e normal/????deoarece cum am citit mai sus poate fi o acomodare a organismului. ? sa le continui a bea ? iau Yasmin .

#4 2011-02-08 13:07:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, e normal, se cheama spotting si eun efect secundar al pastilelor, pana se obisnuieste organismul cu ele
ia-le in continuare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.