|
Nu esti logat.
Menstra ciudata#1 2011-02-07 19:54:18
menstra ciudatabuna fetelor Ultima oara a fost editat de alle_alle (2011-02-07 19:56:58) Offline #2 2011-02-08 09:47:10
Re: menstra ciudataesti in primele 3 luni de administrare a AC? Daca da, e normal sa fie ciudata deoarece trebuie organismul sa se obisnuiasca. Menstra oricum ar trebui sa fie mai redusa cantitativ. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-02-08 13:04:30
Re: menstra ciudatasalut . Am 17 ani si pentru prima data am inceput a bea anticonceptionale luna aceasta .am inceput cu prima zi a mentruatiei care a durat 4-5 zile ,,,, akum sunt la a 9 pastila ,shi observ pete maronii-roshietice de fiecare data cind plec la WC. de azi dimineatza ma dor shi ovarele putin ,e normal/????deoarece cum am citit mai sus poate fi o acomodare a organismului. ? sa le continui a bea ? iau Yasmin . Offline #4 2011-02-08 13:07:29
Re: menstra ciudatada, e normal, se cheama spotting si eun efect secundar al pastilelor, pana se obisnuieste organismul cu ele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|