homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mersul stramb

#1 2011-02-08 10:21:05

ella25ella
New member
Inregistrat: 2011-01-31

mersul stramb

Buna, poate e total cam aiurea sau acest subiect nu-si are locul aici, dar ieri m-a avertizat o persoana ca merg stramb de picioare, imi calc foarte tare papucii inauntru si uitandu-ma la toti papucii mei am vazut ca mi-s calcati inauntru si arata foarte urat, azi o sa-i arunc si o sa cumpar altii noi, dar stau si ma gandesc si daca ceilalti o sa-i calc asa urat..........
Oare e o probleme medicala, faptul acesta, pe strada m-am mai uitat la persoane si am mai vazut papuci calcati inauntru sau oare sunt de vina papucii sa nu sunt corecti facuti si buni?
Nici nu stiu daca e o problema medicala sau nu, ce stiu este ca sunt suparata ca am mai constat ca mai am un defect sad...

#2 2011-02-08 22:31:36

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: mersul stramb

eu ma gandesc ca iti poate afecta coloana acest mers stramb. poate ar trebui sa incerci sa remediezi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.