homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimi si iritatie pe scrot.

#1 2010-10-15 22:19:53

Necunoscuta100
New member
Inregistrat: 2010-02-09

Mancarimi si iritatie pe scrot.

Buna seara  !! Revin cu o noua problema, de data aceasta nu din partea mea, ci a partenerului meu. Redau exact cuvintele acestuia pentru a a fi mai bine inteleasa problema.
De vreo 2 saptamani am niste mancarimi pe scrot. Zona in cauza e putin inrosita, de forma nedefinita, si secreta un lichid inodor care pateaza usor (un galben deschis) lenjeria intima, contactul agravand iritatia si mancarimea in zona respectiva. E cumva similar cu transpiratia, dar se intampla doar pe o zona restransa. Nu este prima data cand patesc asa ceva, am mai patit-o acum cativa ani si a trecut in timp de la sine, fara nicio tratatie medicamentoasa sau de alt fel. Precizez ca prin scarpinare mi se desprind si niste cojite mici, similare cu matreata de pe scalp. Dupa desprinderea acestora senzatia de mancarime, urmata de usturime, este accentuata.

Mai precizez si ca mentin o igiena riguroasa, dar care pare mai mult sa dauneze decat sa ajute (mancarimile si senzatia de discomfort sunt mai mari dupa spalare).

Ce imi recomandati?

#2 2010-10-15 23:00:19

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: Mancarimi si iritatie pe scrot.

cel mai bine ar fi sa mearga la un dermatolog. cat mai repede astfel incat sa poata vedea exact simptomele pe care prietenul tau le descrie.

#3 2010-10-15 23:03:57

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Necunoscuta100 a scris:

Buna seara  !! Revin cu o noua problema, de data aceasta nu din partea mea, ci a partenerului meu. Redau exact cuvintele acestuia pentru a a fi mai bine inteleasa problema.
De vreo 2 saptamani am niste mancarimi pe scrot. Zona in cauza e putin inrosita, de forma nedefinita, si secreta un lichid inodor care pateaza usor (un galben deschis) lenjeria intima, contactul agravand iritatia si mancarimea in zona respectiva. E cumva similar cu transpiratia, dar se intampla doar pe o zona restransa. Nu este prima data cand patesc asa ceva, am mai patit-o acum cativa ani si a trecut in timp de la sine, fara nicio tratatie medicamentoasa sau de alt fel. Precizez ca prin scarpinare mi se desprind si niste cojite mici, similare cu matreata de pe scalp. Dupa desprinderea acestora senzatia de mancarime, urmata de usturime, este accentuata.

Mai precizez si ca mentin o igiena riguroasa, dar care pare mai mult sa dauneze decat sa ajute (mancarimile si senzatia de discomfort sunt mai mari dupa spalare).

Ce imi recomandati?

evident ii recomandam sa mergi la medic.

#4 2010-10-16 12:10:31

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

Sfaturile noastre sunt zero pe langa diagnosticul unui medic.

#5 2010-10-16 17:11:35

Necunoscuta100
New member
Inregistrat: 2010-02-09

Sunt constienta de lucrul asta. Eram curioasa daca cineva a mai intampinat aceasta problema si ce a facut in cazul asta. Multumim, stim ca e nevoie de consult. Asteptam si parerea doctoressei.

Publicitate

loading...

#6 2011-02-09 10:21:42

cosmin2208
Membru
Inregistrat: 2011-02-09

pentru necunoscuta100 vroiam sa iti spun ca si eu am exact aceeasi problema ca si tine si mi s-a spus ca am o sensibilitate la detergent dar tin sa precizez ca nu e de la asta. Daca ai gasit vreo solutie te rog sa ma anunti si pe mine iti multumesc mult
p.s.: poti sa trimiti un mail la carmen_22_08@yahoo.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.